Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Νέος Πρόεδρος στον Νέο Παντελεήμονα Πιερίας, ο Γιάννης Ταντής

 Νέος Πρόεδρος της Τ.Κ. Νέου Παντελεήμονα, στη θέση του εκλιπόντος Διονύση Αγοραστού, ανέλαβε ο Γιάννης Ταντής, ο οποίος ορκίστηκε την περασμένη Παρασκευή 20
Νοεμβρίου 2015 στο Δημαρχείο, παρουσία του Δημάρχου Δίου – Ολύμπου Κώστα Δημόπουλου, του αντιδημάρχου Δημήτρη Γουλάρα και της επικεφαλής του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση Κατερίνας Κουρίτα. Η τελετή όρκισης διεξήχθη από τον Εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Λιτοχώρου πατέρα Άγγελο και τον Εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου Νέου Παντελεήμονος πατέρα Βασίλειο.
Ο Γιάννης Ταντής γεννήθηκε το έτος 1975 είναι έγγαμος με τη Σοφία Τσαρούχα και έχει 2 παιδιά, το Θανάση 13 ετών και τη Μαρία 11 ετών. Επαγγέλλεται ξυλουργός. Για πρώτη φορά έθεσε υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 με το συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» ως υποψήφιος σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Νέου Παντελεήμονος, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση (αναπληρωματικός) σε σταυρούς προτίμησης, ακολουθώντας το Διονύση Αγοραστό που εκλέχτηκε. Η Λαϊκή Συσπείρωση κατέλαβε την πρώτη θέση στην συγκεκριμένη τοπική κοινότητα και επομένως ο πρώτος σε σταυρούς ανακηρύχθηκε Πρόεδρος αυτής. Μετά τον άδικο χαμό του Διονύση Αγοραστού την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, η θέση του Προέδρου καλύφθηκε από τον αναπληρωματικό Γιάννη Ταντή.