Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Οικογένεια Κατσαμάγκα και Άγιος Σπυρίδωνας στο βιβλίο Γκίνες!!!

 Πατήρ, υιοί και ανιψιός, σε μία ερασιτεχνική ομάδα!!!
Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
 
Πανελλήνιο ρεκόρ, άξιο καταγραφής στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, κατέχει εδώ και λίγες μέρες η οικογένεια Κατσαμάγκα και ο Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα, όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά για μία ακόμη φορά το Μetrosport.gr, που οργώνει την περιφέρεια και τα γήπεδά της.
 
Πιο συγκεκριμένα, ο «περήφανος» πατέρας, Δημήτρης Κατσαμάγκας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πιερικού, αγωνίζεται στην ομάδα του Ολύμπου Αγίου Σπυρίδωνα (Γ' κατηγορία, ΕΠΣ Πιερίας) με τους δύο γιους του (Αποστόλη και Νίκο Κατσαμάγκα, γεννηθέντες το 1997 και το 2000, αντίστοιχα) αλλά και με τον ανιψιό του (Παναγιώτη Κατσαμάγκα, γεννηθείς το 1999) και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία, υπό την τεχνική καθοδήγηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Αστέριου Γιώτσα (αποκλειστική συνέντευξη του οποίου είχαμε φιλοξενήσει την περασμένη αγωνιστική χρονιά).


Ούτε λόγος φυσικά να γίνεται για προνομιακή μεταχείριση από τον προπονητή ή για έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος, καθώς η ομάδα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και φιλοδοξεί να πετύχει την άνοδο στη Β' κατηγορία, την ίδια στιγμή που διαθέτει στο δυναμικό της πλειάδα νεαρών, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, ποδοσφαιριστών, που έχουν κατά καιρούς μεταπηδήσει σε μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Απλώς η οικογένεια Κατσαμάγκα. κάνει τη διαφορά! Τους αναγνωρίζετε στις φωτογραφίες;;; (από την εκτός έδρας νίκη στη Βρύα απέναντι στο Νέο Παμβριακό με 3-1)