Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟ & ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ: Πληρώστε εσείς τον ΕΝΦΙΑ μας!

Ενώπιον παντός δικαστηρίου και πάσης αρμόδιας αρχής

Εξώδικη Δήλωση και Πρόσκληση με Διαμαρτυρία και Επιφύλαξη Δικαιωμάτων
ΚΑΤΑ
1) ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ του Ηλία, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” Διεύθυνση: Χαροκόπου 2 & Συγγρού 196, Καλλιθέα, Τ.Κ. 17671
2) ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ του Παύλου, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ “ΣΥΡΙΖΑ” Διεύθυνση: Πλατεία Ελευθερίας (Κουμουνδούρου) 1, Αθήνα, Τ.Κ. 10553
για να αποπληρώσουν εκείνοι τα ποσά του παράνομου και δημευτικού (κατά δική τους, δημόσια ομολογία) φόρου ΕΝΦΙΑ, τα οποία ποσά, αντιστοιχούν στον καθέναν μας,
ΕΦΟΣΟΝ:
Υπερψήφισαν τον Ν. 4336/2015 (Φ.Ε.Κ. Α΄ 94/14-08-2015), ο οποίος περιέχει ενσωματωμένο το τρίτο μνημόνιο, όπου ρητώς αναφέρονται τα ακόλουθα, τόσο για τον ΕΝΦΙΑ, όσο και για τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων (βλ. σελ. 1015 και 1017 του Φ.Ε.Κ., παρ. 2.1 και 2.2ν, αντιστοίχως, της Παραγράφου Γ΄ της “Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων”)
«Οι αρχές θα λάβουν μέτρα για την έναρξη της διαδικασίας είσπραξης του ΕΝΦΙΑ για το 2015, ώστε να εκδοθούν εκκαθαριστικά σημειώματα τον Οκτώβριο του 2015, με την τελευταία δόση να καταβάλλεται τον Φεβρουάριο του 2016»
ΚΑΙ «Έως τον Σεπτέμβριο του 2016, οι αρχές θα εναρμονίσουν όλες τις αντικειμενικές αξίες ακινήτων με τις τιμές της αγοράς, με ισχύ από τον Ιανουάριο του 2017. Μέχρι εκείνη την ημερομηνία, θα διασταυρώσουν το σύνολο των ιδιοκτησιακών συμφερόντων με τα στοιχεία για το σύνολο των ατομικών ιδιοκτησιών στο κτηματολόγιο (βασικό παραδοτέο)».
ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ:
Με επανειλημμένες δηλώσεις τους, και προκειμένου να υπερψηφιστούν οι ίδιοι και τα κόμματα ΑΝΕΛΛ και ΣΥΡΙΖΑ, διαβεβαίωναν και υπόσχονταν το αντίθετο.
Ήτοι:
1-Με δικές του δηλώσεις από την πρώτη εφαρμογή του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.,
εώς και την μετονομασία του σε ΕΝΦΙΑ,
ο κ.Παναγιώτης Καμμένος δήλωνε ενδεικτικά:
“Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος που οι Έλληνες δεν πρέπει να πληρώσουν. Δεν θα τον πληρώσω και θα προσφύγω στην Δικαιοσύνη. Είναι μία φορολογία που δεν στέκει πουθενά, ούτε σε Ελληνικά, αλλά ούτε και σε Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. Είναι μία φορολογία που οδηγεί στην δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων.”
ΟΠΩΣ ΚΑΙ
Τον Σεπτέμβριο 2014 στην ΔΕΘ:
“Θέλω ακόμα να διευκρινίσω ορισμένα πράγματα που θα βοηθήσουνε στην συζήτηση: Το πρώτον είναι ότι έχουμε στα χέρια μας κι είναι αναρτημένο πλέον,όπως υποσχέθηκα εχθές το βράδυ, η πρόταση των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” που αφορά τον ΕΝΦΙΑ. Δηλαδή η νομική κατοχύρωση του πολίτη που μπορεί να προσφύγει κατά της πληρωμής του ΕΝΦΙΑ. Ένας νόμος καθαρά Αντισυνταγματικός, βάσει της παράγρ.1 του Άρθρου78 του Συντάγματος και παραβιάζει το Άρθρο 4 παράγραφο 1 του Συντάγματος για την ισότητα των Ελλήνων απέναντι στους Νόμους, για το ότι οι Έλληνες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους και παράγρ.5, εξηγούμε μ’ένα περιληπτικό φυλλάδιο που θα’ναι στην διάθεσή σας, τους λόγους της προσφυγής του πολίτη κατά της πληρωμής του ΕΝΦΙΑ, είναι ΑΠΟΛΥΤΑ τεκμηριωμένο ΝΟΜΙΚΑ, και μπορούν να το κατεβάσουν οι πολίτες από την ιστοσελίδα των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων”…”
ΚΑΙ ο κ.Αλέξης Τσίπρας δήλωνε ενδεικτικά:
Και το μέρος που αφορά το χαράτσι,θα το καταθέσω ως δωρεά στο ΚΕΘΕΑ…”
Όχι το χαράτσι δεν το πλήρωσα, σε ένα ακίνητο που έχω γονική παροχή..Και δεν το πλήρωσα, γιατί το’χα δηλώσει (ότι δεν θα το πληρώσω)”
2015 ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:
Γιατί αυτή τη στιγμή που μιλάμε,μέσα στο κατακαλόκαιρο, εκατομμύρια νοικοκυριά στενάζουν κάτω από το βάρος του νέου αυτού φόρου του ΕΝΦΙΑ, ένα φόρος ΑΙΣΧΟΣ, που τιμωρεί όσους δούλευαν μία ζωή για ν’αποκτήσυν ένα κεραμύδι να στεγάσουν τα παιδιά τους!”
ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ, εδώ θέλω να είμαι ξεκάθαρος…”
Ένας φόρος που βάζει πλούσιους και φτωχούς, έχοντες και μη έχοντες, άνεργους κι εργαζόμενους, στον ΙΔΙΟ παρανομαστή!Πείτε μου, ΠΩΣ θα τον πληρώσουν αυτόν τον φόρο???ΠΟΥ θα τα βρουν οι ρημαγμένοι, εδώ και 4 χρόνια, από τις πολιτικές σας, πολίτες! Αυτό όμως φαίνεται να μη σας απαοσχολεί… «κόψτε το λαιμό σας, βρείτε να τα φέρετε» λέτε! Δεν έχετε καταλάβει όμως, τί συμβαίνει μάλλον! Έχετε εικόνα από το τί συμβαίνει αυτή τη στιγμή, στην πραγματικότητα? Πραγματική εικόνα αυτή τη στιγμή, είναι ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!!! Έχετε εικόνα, για τα ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, που θα έχει αυτό ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ??? Για ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, για ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ που θα προκαλέσετε??? Να σας πω λοιπόν, ΕΓΩ το ΤΙ αποτέλεσμα θα έχει αυτός ο φόρος: Απλώς θα αυξήσει τα ληξιπρόθεσμα χρέη, ακόμα περισσότερο, ενώ αυτά ΗΔΗ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ κατά 1 ΔΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!!! Κι έρχεστε εδώ και ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!”
2-Το 2014, ο επίσημος διαδικτυακός ιστότοπος των “Αν.Ελλ.” του Παναγιώτη Καμμένου,http://anexartitoiellines.gr/ πράγματι, δημοσίευσε μία σειρά νομικών κειμένων με τίτλο
α)”Βασικό Κείμενο για την Θεμελίωση Ενδικοφανούς, άλλως Δικαστικής Προσφυγής σε δεύτερο στάδιο”,
β)”Ενδικοφανής Προσφυγή και Αίτηση Αναστολής Εκτέλεσης”,
και την
γ)”Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης Αιτούντος Αναστολή”, προτρέποντάς μας, να αρνηθούμε νομίμως, την πληρωμή ενός καταφανώς παράνομου, αντισυνταγματικού και δημευτικού φόρου, για όλους τους λόγους, οι οποίοι τεκμηριώνονταν απολύτως, εις τα εν λόγω έγγραφα, από τους νομικούς συντάκτες του, επικαλούμενοι το Σύνταγμα και του Νόμους, δηλαδή, το Εσωτερικό Δίκαιο του Ελληνικού κράτους, όπως και το Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο.
Οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” του Παναγιώτη Καμμένουμετά την εκλογή τους, και την σύναψη της κυβερνητικής τους συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαφάνισαν τα δύο από τα τρία, αυτά, έγγραφα, από τον επίσημο ιστότοπό τους, αποσκοπώντας -ανεπιτυχώς, προφανώς- αυτά, να σβηστούν και από την μνήμη μας
3-Ήδη από το 2012 η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. είχε αποφανθεί με την αριθμ. 1972/2012 απόφασή του επί άλλης αίτησης ακυρώσεως, που αφορούσε στον Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε., που στη συνέχεια μετεξελίχθηκε σε ΕΝ.Φ.Ι.Α.
Σύμφωνα με αυτήν την απόφαση το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. δεν ήταν τέλος, αλλά φόρος προσωρινού χαρακτήρα (διετής).
Απεφάνθη, δηλαδή, το Συμβούλιο Επικρατείας, ότι το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε., που μετεξελίχθηκε σε ΕΝ.Φ.Ι.Α., είναι φόρος, που δύναται να έχει μόνο προσωρινό χαρακτήρα, λόγω των έκτακτων οικονομικών συνθηκών, προκειμένου να μην καταστεί δημευτικός.
4-Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την αριθμ. 4003/2014 απόφασή της, η οποία δημοσιεύθηκε την 14η Νοεμβρίου 2014,
το μεν, διεπίστωσε, ότι «η Διοίκηση έχει παραλείψει παρανόμως να προβεί στην επιβαλλόμενη από το άρθρο 41 παρ. 1 του ν. 1249/1982 έκδοση απόφασης αναπροσαρμογής των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων της Χώρας»,
το δε ανέβαλε την έκδοση οριστικής απόφασης, δίνοντας εξάμηνη προθεσμία στην κυβέρνηση από την κοινοποίηση της απόφασης, «προκειμένου να προβεί στην άνω οφειλόμενη νόμιμη ενέργεια»
ΔΙΟΤΙ:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ