Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στη Διεθνή Έκθεση INTERCLIMA + ELEC 2015, του Παρισιού

 Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η Νο 1 αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής
ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, συμμετείχε στην διεθνή έκθεση INTERCLIMA + ELEC  που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι  από τις 2 έως τις 6 Νοεμβρίου 2015.
Η INTERCLIMA + ELEC αντανακλά ότι πιο σύγχρονο στον τομέα της ενέργειας και των νέων τεχνολογιών για την οικοδομή και τις κατασκευές.
Πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στο Παρίσι, και αποτελεί έκθεση-σταθμό για τους εργολάβους, αρχιτέκτονες , μηχανικούς και εμπόρους. Μια μοναδική έκθεση όπου μπορεί κάθε επαγγελματίας να αναζητήσει και να βρει συγκεκριμένες λύσεις για τα έργα του.


H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών στο όμορφο και ποικιλόμορφο περίπτερό της, και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα που αφορούν συστήματα πυρανίχνευσης, συναγερμού, φωτισμού ασφαλείας, ανίχνευσης αερίων κ.τ.λ., τα οποία θα συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη λύση των απαιτήσεων του κλάδου. Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι να αναπτύσσει νέα καινοτόμα προϊόντα και να δίνει λύσεις στις ανάγκες της αγοράς με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και με ανταγωνιστικές τιμές.

Τους επισκέπτες του περιπτέρου της OLYMPIA ELECTROINCS A.E. υποδέχτηκαν οι ιδιοκτήτες της, κ. Δημήτρης Λακασάς, κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης, κ. Διονύσης Λακασάς και ο Διευθυντής Εξαγωγών της , κ. Παντελής Αντάρ.