Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας υποστηρίζει για ακόμα μια χρονιά την Έκθεση Philoxenia

 Έκθεση Philoxenia 2015 για 31η συνεχή χρονιά παραμένει η σημαντικότερη ελληνική διοργάνωση στο χώρο του τουρισμού και έχει ως στόχο την ανάδειξη των πλέον
πρόσφατων δεδομένων της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου 2015 και το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας θα βρίσκεται εκεί για να υποστηρίξει τη διοργάνωση!
Συγκεκριμένα, οι σπουδαστές του Τομέα Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, θα βρίσκονται καθημερινά στο περίπτερο της Περιφέρειας Χαλκιδικής, προκειμένου να αναλάβουν την υποδοχή και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
Παράλληλα, το ταλαντούχο team των σπουδαστών επισιτισμού, από τις ειδικότητες Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής –Αρτοποιίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα περιμένουν τους επισκέπτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να δοκιμάσουν τις μοναδικές γεύσεις που θα ετοιμάζουν ζωντανά, με τοπικά προϊόντα από την Πελοπόννησο.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, με αυξημένη την αίσθηση της ευθύνης για υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, στηρίζει και συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις, που προσφέρουν στους σπουδαστές του εμπειρικές γνώσεις στον χώρο που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν.

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406