Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ο νέος πρωθυπουργός του Καναδά είναι μποξέρ, κάνει στριπτίζ κι έχει tattoo

Οι «περιπέτειες» του Τζάστιν Τριντό (εικόνες, video)
Ο Καναδάς είναι cool. Εκλέγει ένα νέο πρωθυπουργό ο οποίος δεν διστάζει να κάνει
απαλλαγμένος από χαζά ταμπού στριπτίζ για καλό σκοπό, να παίζει μποξ και να επιδεικνύει με καμάρι το tattoo του με τον αετό – κάτι για το οποίο καυχιούνται οι Καναδοί, αφού ούτε οι σταρ του πλανήτη Ομπάμα και Πούτιν διαθέτουν.
Στα 43 του, ο Τζάστιν Τριντό από την Οτάβα, μπορεί να μην έχει το πολιτικό βάρος του διάσημου Καναδού πολιτικού πατέρα του Πιέρ (ο οποίος έμεινε στην εξουσία για 15 χρόνια) ή του προκατόχου του στην πρωθυπουργία Στίβεν Χάρπερ, αλλά είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να καταποντίσει τους αντιπάλους του και όπως γράφει το CNN, έχει όλα τα φόντα για να γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους πρωθυπουργούς που πέρασαν ποτέ από τη χώρα. Ωστόσο, κάποιοι επικριτές του στον Καναδά τον χαρακτηρίζουν αρχάριο για μια τέτοια σοβαρή δουλειά, ασχέτως αν κατάφερε να οδηγήσει τους Φιλελεύθερους στην εξουσία, καταποντίζοντας τους Συντηρητικούς, έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια.
image
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο 43χρονος σήμερα νέος πρωθυπουργός του Καναδά, είναι το πρώτο παιδί της οικογένειας του πρώην πρωθυπουργού Πιέρ Τριντό και της συζύγου του Μάργκαρετ Σινκλέρ.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ