Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για μεταφορά μεγάλης ποσότητας κάνναβης

Με αυτοκίνητο ( TAXI ) που οδηγούσαν μετέφεραν πάνω από 13 κιλά κάνναβης

Η συντονισμένη και αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, οδήγησε στη σύλληψη δύο ατόμων, για μεταφορά και κατοχή σημαντικής ποσότητας κάνναβης.
Πρόκειται για έναν άντρα ηλικίας 49 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 47 ετών, σε βάρος των οποίων, αλλά και συνεργών τους που αναζητούνται, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
Ειδικότερα, στις 3-12-2015 το βράδυ, οι παραπάνω εντοπίστηκαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης να επιβαίνουν σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο ( TAXI ), που οδηγούσε ο 49χρονος και σε στοχευμένο έλεγχο των αστυνομικών, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν 14 συσκευασίες με συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 13 κιλών και 629 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, μετέφεραν τα ναρκωτικά από την Αθήνα μετά από «εντολή» συνεργού τους, με σκοπό να τα παραδώσουν σε άλλο συνεργό τους.
Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, ενώ επίσης κατασχέθηκαν και 4 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.