Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ζωή Μουράτογλου - "Παντού και πουθενά"

Η InSideOut music web promotion παρουσιάζει την Ζωή Μουράτογλου, μιά νέα τραγουδίστρια – δημιουργό, με ιδιαίτερη χροιά και ταλέντο, που ξεκινά και επίσημα πλέον τη μουσική της πορεία στα
μουσικά δρώμενα της χώρας. Έχοντας στις αποσκευές της εμπειρίες προηγούμενων ετών από την ενασχόλησή της με τη μουσική, σε ζωντανές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό,
έρχεται σήμερα και μας συστήνεται με τo 1ο της Digital Single που θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή διανομή απο την 14 Music, με τίτλο «Παντού και πουθενά», μια διασκευή που την επιμέλεια παραγωγής και την ενορχήστρωση ανέλαβε η ίδια και πρόκειται για το γνωστό τραγούδι «Manha De Carnaval» των Bonfa Luiz, και Maria Antonio. Τους Ελληνικούς στίχους έγραψαν η Ζωή Μουράτογλου, η Αριάδνη Λαδά και η Κατερίνα Χονδρομπύλα, θέλοντας να δείξουν μιά άλλη, φρέσκια πλευρά της δημιουργικότητας και της έμπνευσής τους. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα τους αυτή προσπάθεια.

Zoe Mouratoglou C.V. Photo

Η Ζωή Μουράτογλου ασχολείται με τη μουσική από μικρή ηλικία και με παρότρυνση των γονιών της ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία ετών. Έχει συνεργαστεί ως τραγουδίστρια σε ζωντανές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις με διάφορα soul,funkdiscoswingblues rock σχήματα και μπάντες όπως οι StarlightsSlice of JazzFunkeySaxSMaulersBanned,BTTF κ.α., στην Αθήνα και στο Άμστερνταμ. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Phunk Bazaar (funk/rockΆμστερνταμ) καιSnoozzz (reggae/ska/latinΑθήνα), με τους οποίους ηχογράφησαν και δικό τους υλικό.

Έχει συμμετάσχει σε χορωδίες στην Αθήνα και στο Άμστερνταμ, τραγουδώντας από κλασικά και γρηγοριανά έργα μέχρι σύγχρονα και gospel τραγούδιαΈχει παρακολουθήσει μαθήματα jazz πιάνου και αρμονίαςκιθάραςινδικού σιτάρ και στιχουργικήςκαθώς και κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού με τη ΧΣπηλιακοπούλου και τη ΝΦλουρήΕίναι πτυχιούχος ε άρισταΑρμονίας και Αντίστιξηςκαι μεταπτυχιούχος Οικονομικών.

Σήμερα μέσα από την συνεργασία της με την InSideOut Music Web Promotion, κυκλοφορεί το πρώτο της Digital SingleΠαντού και Πουθενά” σε ψηφιακή διανομή από τη 14 Music, ενώ ταυτόχρονα οργώνει τις αθηναϊκές μουσικές σκηνές με την μπάντα της τους Mood Swings (Αλέξανδρος ΔερμάνηςΜιχάλης ΚραουνάκηςΘανάσης Γκιουλέας, Δημήτρης Γρηγοριάδης), παρουσιάζοντας ένα άκρως ανεβαστικό swingsoul & rock roll πρόγραμμα.