Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο δήμου Βεροίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ
Τους κ. κ. Δημοτικούς Συμβούλους, Δήμαρχο,
Προέδρους Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων,
Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων
Βέροια

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, σε τακτική συνεδρίαση, που θα γίνει στις 7-12-2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:


ΘΕΜΑ
1ο :
Έγκριση ή μη υποβολής αιτήματος στο Υπ.Οικονομικών για την  παραχώρηση της χρήσης του πρώην Δικαστικού Μεγάρου Βέροιας
ΘΕΜΑ
2ο :
Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 25/2015 απόφασης Δ.Σ της Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο (ΚΕΔΗΠΕΘΕ) Δήμου Βέροιας», επί του ετησίου προγράμματος δράσης, του προϋπολογισμού και του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης, έτους 2016
ΘΕΜΑ
3ο :
Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 32/2015 απόφασης Δ.Σ του του Δημοτικού Ιδρύματος με την επωνυμία «Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός «Θεανώ Ζωγιοπούλου», επί του τεχνικού προγράμματος, έτους 2016
ΘΕΜΑ
4ο :
Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 31/2015 απόφασης Δ.Σ του Δημοτικού Ιδρύματος με την επωνυμία «Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός «Θεανώ Ζωγιοπούλου», επί του προϋπολογισμού και του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης, έτους 2016.
ΘΕΜΑ
5ο :
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας απουσίας από τα καθήκοντά του στον δημοτικό σύμβουλο Α.Σιακαβάρα
ΘΕΜΑ
6ο :
Έγκριση ή μη α) παράτασης της εκμίσθωσης του δημοτικού αναψυκτηρίου της Τ.Κ. Κάτω Βερμίου, β) καταγγελίας της μίσθωσης, γ) αποβολής του μισθωτή και δ) κατάπτωσης εγγυητικής επιστολής
ΘΕΜΑ
7ο :
Έγκριση ή μη 2ης παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανέγερση 1ου Φιλίππειου Γυμνασίου και 2ου Γ.Ε.Λ. στο Ο.Τ.631 στην περιοχή Γιοτζαλίκια Βέροιας».
ΘΕΜΑ
8ο :
Επί ενστάσεως του αναδόχου του έργου «Ανέγερση 1ου Φιλίππειου Γυμνασίου και 2ου ΓΕΛ στο Ο.Τ. 631 στην περιοχή «Γιοτζαλίκια» Βέροιας» κατά του 3ου Α.Π.Ε. του έργου και έγκριση ή μη 3ου Α.Π.Ε., του 3ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε και διάθεσης απροβλέπτων δαπανών του έργου «Ανέγερση 1ου Φιλίππειου Γυμνασίου και 2ου ΓΕΛ Βέροιας στο Ο.Τ. 631 στην περιοχή Γιοτζαλίκια Βέροιας».
ΘΕΜΑ
9ο :
Έγκριση ή μη 2ου Α.Π.Ε., του 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε και διάθεσης απροβλέπτων δαπανών του έργου «Βελτίωση μικροκλίματος στην περιοχή των οδών Ξενοφώντος και Εθνικής Άμυνας».
ΘΕΜΑ
10ο :
Έγκριση ή μη ανάκλησης της υπ’ αριθ. 115/2015 απόφασης του Δ.Σ. και ορισμού ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότησης εκ νέου της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Οδική σύνδεση οικισμού Κάτω Βερμίου με τον οικισμό Άνω Βερμίου».
ΘΕΜΑ
11ο :
Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 384/2014 απόφασης του Δ.Σ., για την αντικατάσταση μέλους του Δ/κού Συμβουλίου του Ν.Π. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας».
ΘΕΜΑ
12ο :
Έγκριση ή μη μετάθεσης του συμβατικού χρόνου εκτέλεσης της σύμβασης «Προμήθεια πινακίδων για τη σήμανση των αξιοθεάτων και μνημείων στη Βεργίνα».
ΘΕΜΑ
13ο :
Ορισμός μελών επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Αγροτική οδοποιία Ριζωμάτων».
ΘΕΜΑ
14ο :
Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Ενδοδημοτική Οδοποιία».
ΘΕΜΑ
15ο :
Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Συντήρηση κοινόχρηστων χώρων Δ.Ε. Δοβρά».
ΘΕΜΑ
16ο :
Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Βεργίνας».
ΘΕΜΑ
17ο :
Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Δοβρά».
ΘΕΜΑ
18ο :
Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή τουαλετών 2ου Νηπιαγωγείου Βέροιας».
ΘΕΜΑ
19ο :
Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε. και διάθεσης απροβλέπτων δαπανών του έργου «Ασφαλτόστρωση οδών Δ.Ε. Μακεδονίδος».
ΘΕΜΑ
20ο :
Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε. και διάθεσης απροβλέπτων δαπανών του έργου «Ασφαλτόστρωση οδών Δ.Ε. Δοβρά»
ΘΕΜΑ
21ο :
Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε. και διάθεσης απροβλέπτων δαπανών του έργου «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Βεργίνας».
ΘΕΜΑ
22ο :
Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών της εταιρίας «Ι.ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΥΛΟΣ - Ν.ΚΑΡΑΤΖΑΣ Ο.Ε.» από χρηματικούς καταλόγους του Δ.Βέροιας
ΘΕΜΑ
23ο :
Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμου Κ.Ο.Κ. της Γ.Ιντζεβίδου από βεβαιωτικό κατάλογο παρελθόντος έτους.
ΘΕΜΑ
24ο :
Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμου Κ.Ο.Κ. της Κ.Τσιφλίδου από βεβαιωτικό κατάλογο παρελθόντος έτους.
ΘΕΜΑ
25ο :
Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμου Κ.Ο.Κ. της εταιρίας «BMW ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ» από βεβαιωτικό κατάλογο παρελθόντος έτους και σύνταξης νέου χρηματικού καταλόγου
ΘΕΜΑ
26ο :
Έγκριση ή μη διαγραφής προστίμου Κ.Ο.Κ. της εταιρίας «ΡΑΠΤΗ ΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» από βεβαιωτικό κατάλογο παρελθόντος έτους και σύνταξης νέου χρηματικού καταλόγου
ΘΕΜΑ
27ο :
Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την παροχή οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμη οικογένεια.
ΘΕΜΑ
28ο :
Έγκριση ή μη τροποποίησης της αριθ. 656/2015 απόφασης του Δ.Σ., περί  παραχώρησης χρήσης α) της αίθουσας συνεδριάσεων του Δ.Σ. και β) χώρων στο Δημοτικό Κατάστημα της Δ.Κ.Μακροχωρίου και στα Δημοτικά Καταστήματα των Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου και Ριζωμάτων στην «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».
ΘΕΜΑ
29ο :
Έγκριση ή μη τροποποίησης της αριθ. 721/2015 απόφασης του Δ.Σ., περί παραχώρησης χρήσης δημοτικού χώρου στην «Σχολή Χορού Σοφία Αντωνιάδου»
ΘΕΜΑ
30ο :
Επί αιτήματος του Μορφωτικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» για την παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Δημαρχείου
ΘΕΜΑ
31ο :
Επί αιτήματος της Ομάδας Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Βέροιας για την παραχώρηση της χρήσης δημοτικού χώρου

                                                                                  Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ




                                                                  ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ