Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μια νέα αξιόλογη και πανανθρώπινη πρωτοβουλία από την εφορεία αιμοδοσίας του κορυφαίου πολιτιστικού θεσμού της Πιερίας και όχι μόνο, της Εστίας Πιερίδων Μουσών
Κατερίνης, το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.
  Η εφορεία αιμοδοσίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Νομού Πιερίας «ΣΤΗΡΙΖΩ», διοργανώνουν την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 τις ώρες 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. στην Αστική Σχολή Κατερίνης, εθελοντική αιμοδοσία.
  Οι δύο φορείς, τους οποίους επίσης στηρίζει και το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, τιτλοφορούν την πρωτοβουλία «Δώσε αίμα-δίνεις ζωή-χαρίζεις ελπίδα».
  Παράλληλα στην Αστική Σχολή Κατερίνης οι συνδιοργανωτές θα εκθέσουν τα έργα του διαγωνισμού ζωγραφικής με θεματολόγιο την αιμοδοσία, που δημιούργησαν μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού. Από τα έργα αυτά, επιτροπή θα επιλέξει και θα επιβραβεύσει το καλύτερο και το οποίο θα αποτελεί πλέον το λογότυπο της εφορείας αιμοδοσίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.
  Την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία καλούμαστε όλοι να την στηρίξουμε.
  Παράκληση των διοργανωτών ότι όσοι θα συμβάλλουν δίδοντας αίμα, να μην καταναλώσουν ασπιρίνη και αλκοόλ καθώς και να είναι ξεκούραστοι.
  Είναι αξιοσημείωτο να επισημανθεί ότι θα πραγματοποιείται επίσης ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών-δοτών του μυελού των οστών.