Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λιτοχώρου

 Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λιτοχώρου, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στο χώρο της Βιβλιοθήκης. Πολύς κόσμος παραβρέθηκε (αν και την ίδια μέρα
πραγματοποιήθηκαν παράλληλες δραστηριότητες) και ανάμεσά τους ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Δίου Ολύμπου κ. Λάππας Νίκος και η Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης, εντεταλμένη σε θέματα Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Ροδή Ελευθεριάδου-Μελετλίδου. 



Η Βιβλιοθηκονόμος Κατερίνα Μυλωνίδου, ενημέρωσε το κοινό για τη συμμετοχή της Βιβλιοθήκης στο πρόγραμμα Future Library αλλά και για το ότι επιλέχθηκε για τη μεγάλη δωρεά από το ίδρυμα ΚΙΚΠΕ (Κοινωφελές ίδρυμα κοινωνικού και πολιτιστικού έργου) , διαμέσου του προγράμματος. 



Στη συνέχεια, διαβάστηκαν αποσπάσματα από βιβλία που επέλεξαν οι δύο ομιλήτριες-εκπαιδευτικοί, κ. Μυρωτή Μαρία και κ. Κάλφογλου Έλσα, ενώ την εκδήλωση συνόδευσε μουσικά ο κ. Μπελογιάννης Γιώργος. 



Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ξεχωριστό απόγευμα, μέσα απ' την παρουσίαση βιβλίων της  αξιόλογης δωρεάς. Το αναγνωστικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δανείζεται τα ολοκαίνουρια βιβλία προσεχώς.