Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Κοινωνικό χάος από τους λαθρομετανάστες/ Θέατρο η δήθεν “διαμάχη” Αθηνών - Βερολίνου/ Κλέβει τους αγρότες ο ΣΥΡΙΖΑ

Κοινωνικό χάος από τους λαθρομετανάστες

Ακόμα και οι σκοπιανοί έκλεισαν τα σύνορά τους και ο κυβερνητικός θίασος Σύριζα-Ανέλ
περιφέρει χιλιάδες λαθρομετανάστες εντός της ελληνικής επικράτειας - αντί να εφαρμόσει τον Νόμο και να τους απελάσει - δημιουργώντας κοινωνικό χάος σε ολόκληρη τη χώρα.


Θέατρο η δήθεν “διαμάχη” Αθηνών - Βερολίνου

Ο Τσίπρας είναι το πιο πιστό σκυλί του Σόιμπλε, που όσο κι αν γαυγίζει δεν δαγκώνει, αφού έχει προ πολλού υπογράψει όλα τα καταστροφικά προαπαιτούμενα και έχει αποδεχθεί τον επαχθή ρόλο του ΔΝΤ στο σχέδιο καταστροφής της Ελλάδος.


Κλέβει τους αγρότες ο ΣΥΡΙΖΑ - Άγριος εμπαιγμός με τις επιδοτήσεις

Η συγκυβέρνηση Σύριζα- Ανέλ κοροϊδεύει ξεδιάντροπα τους Έλληνες αγρότες.

Σήμερα, 8/12, είναι η μεγάλη μέρα που δόθηκαν οι περιβόητες επιδοτήσεις των αγροτών και έγινε αυτό που περιμέναμε. Οι αγρότες δεν πήραν φράγκο!

Σε επίκαιρη ερώτηση που είχε κάνει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κ. Μπαρμπαρούσης στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, στις 27/11/2015, όσον αφορά τις επιδοτήσεις των αγροτών και σε ερώτηση «γιατί καθυστερούν;», ο υπουργός μας είχε απαντήσει ότι «θα καθυστερήσουν μερικές μέρες, αλλά αντί για το 70% του συνόλου της επιδότησης, θα δοθεί το 90%».

Τελικά σήμερα, έκπληκτοι όλοι οι αγρότες είδαν να δίνεται γύρω στο 45% του συνόλου της επιδότησης.

Τώρα, δύο τινά συμβαίνουν: ή έχει κοπεί σχεδόν η μισή επιδότηση των αγροτών και χάνουν τα μισά λεφτά τους ή έχει δοθεί αυτό που αφήνουν να διαρρεύσει, δηλαδή ότι έχει δοθεί το 90% από το 50% του συνόλου. Οπότε ο υπουργός μας δούλευε κανονικά προχθές με τις δηλώσεις του. Το ειρωνικό είναι ότι παρ’ όλο που έχουν δοθεί κουτσουρεμένες οι μισές επιδοτήσεις, οι εισφορές που έχουν παρακρατήσει τα ασφαλιστικά ταμεία συνοψίζεται σε ολόκληρο το ποσό της οφειλής.

Ο υπουργός οφείλει να βγει δημόσια και να ξεκαθαρίσει εάν οι επιδοτήσεις που μπήκαν σήμερα είναι το 90% από το 50% του συνόλου ή εάν έχουν κοπεί σχεδόν οι μισές επιδοτήσεις των αγροτών, το οποίο είναι πάρα πολύ σοβαρό και πρέπει να το μάθει ο αγροτικός κόσμος που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αναβρασμό.



Η Χρυσή Αυγή θα αναδείξει το θέμα με κατάθεση σχετικής επίκαιρης ερώτησης και θα σταθεί δίπλα στον Έλληνα αγρότη που του λεηλατούν τον κόπο και τον ιδρώτα του

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου