Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Αυτό είναι το ιδανικό Δώρο για της Γιορτές στο αγαπημένο σας πρόσωπο που κατάγεται από Πόλη & Μ.Ασία


Kυκλοφόρησε το νέο & πολλά υποσχόμενο βιβλίο «Μικρά Ασία. Το παλίμψηστο της μνήμης» του Αλ.Μασσαβέτα

Αν αυτό το βιβλίο δεν μπορεί να είναι το καλύτερο δώρο για τις Γιορτές στο αγαπημένο σας πρόσωπο που κατάγεται από εκείνα τα μέρη, τότε πραγματικά ποιο θα μπορούσε να είναι;

Παραγγείλετε το βιβλίο online, και εμείς θα σας το στείλουμε στην πόρτα σας. Δωρεάν Έξοδα Αποστολής. Τρόπος Πληρωμής: Αντικαταβολή. Με την παραγγελία του βιβλίου μέσω της ιστοσελίδας μας στηρίζεται και την προσπάθεια του constantinoupoli.com..
Μετά την βραβευμένη Πόλη των Απόντων, ο Αλέξανδρος Μασσαβέτας ξεπερνάει τον εαυτό του και μας παρουσιάζει το νέο πολλά υποσχόμενο βιβλίο «Μικρά Ασία. Το παλίμψηστο της μνήμης».  Αφήνει την Κωνσταντινούπολη για μια σειρά διαδρομών στην ιστορία και στο παρόν της Μικράς Ασίας. Το βιβλίο αυτό καλύπτει την νότια ακτή της Προποντίδας και τα παράλια του Αιγαίου. Φιλοδοξεί να αποτελέσει τον πρώτο τόμο μιας τριλογίας που θα επεκταθεί σε ολόκληρη την σπαρμένη από μνήμες Μικρά Ασία.
Ως διαχειριστές του constantinoupoli.com θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον συγγραφέα κ.Μασσαβέτα που μας δίνει την ευκαιρία για ακόμα μια φορά, με τον μοναδικό του τρόπο,  να ταξιδέψει τη σκέψη μας πίσω στο χρόνο, σε παλιές εποχές που μπορεί να μην τις ζήσαμε, όμως με τις χιλιάδες, γεμάτες νοσταλγία, αφηγήσεις των προγόνων έχουμε την αίσθηση ότι βρισκόμασταν και εμείς κάπου εκεί.

Σύνοψη του βιβλίου “Μικρά Ασία. Το παλίμψηστο της Σμύρνης”


Ο συγγραφέας ξεκινά την περιπλάνησή του από την Βιθυνία και την Μυσία, εστιάζοντας στις μνήμες και στα χνάρια της Ρωμανίας και ανασταίνοντας το χαμένο εθνοτικό ψηφιδωτό της περιοχής. Συνεχίζει στην Αιολίδα, εστιάζοντας στο Αϊβαλί και στην Πέργαμο.

Παλιά αγροτόσπιτα της Βιθυνίας


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ