Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Χρήστος Ανδρουλάκης - "Σ'αγαπώ και σε λατρεύω Όμορφο μελαχρινό"

Ένα τραγούδι που αγαπήθηκε πάρα πολύ πριν αρκετά χρόνια, από τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών, τον Δημητρόπουλο Γιώργο! Ο Χρήστος Ανδρουλάκης, το νέο
μέλος της οικογένειας της MusicFactoryEntertainment... είναι ο καλλιτέχνης που τραγουδάει ξανά «Σ'αγαπώ και σε λατρεύω(Όμορφο μελαχρινό) σε μια ιδιαίτερη συνεργασία με τους Γιάννης Τσότσης & Στράτος Βασιλάκης που έκαναν την ενορχήστρωση αλλά και τον άνθρωπο που είχε την επιμέλεια αλλα και το mixing του τραγουδιού και είναι ο Άγγελος Σαρόγλου.
Δείτε το videoclip


Έπαιξαν οι μουσικοί…..
Πλήκτρα: Γιάννης Τσότσης& Στράτος Βασιλάκης
Κλαρίνο: ΄ΑγγελοςΤσακνάκης
Ενορχήστρωση: Γιάννης Τσότσης& Στράτος Βασιλάκης
Mastering: Γιώργος Γιαλετζής
Επιμέλεια και Mixing: ΄ΑγγελοςΣαρόγλουΠαραγωγή: MusicFactoryEntertainment

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το τραγούδι.

Οι παραγωγοί της MusicFactoryEntertainment... που έχουν υπογράψει πάρα πολλές επιτυχίες, έτσι και τώρα συνεργάστηκαν σε ένα νέο δυνατό project, με το τραγούδι του Δημητρόπουλο Γιώργου, που είχε απογειώσει η Έφη Θώδη.
Το αποτέλεσμα Θα σας ενθουσιάσει αφού το teaser είδη παίζει στο επίσημο κανάλι της MusicFactoryEntertainment... έχει ήδη αρχίσει να... φουντώνει κάθε επιφυλακτικό ακροατή!

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Ανδρουλάκη
Ο Χρήστος Ανδρουλάκης γεννήθηκε στην Κατερίνη και μεγάλωσε στα Χανιά. Από παιδί λάτρεψε το τραγούδι και σε πολύ νεαρή ηλικια κάνει τα πρώτα του βήματα στις πίστες της Θεσσαλονίκης, κερδίζοντας το κοινό της με την εξαιρετική  χροιά του.Στην πορεία της καριέρας του εμφανίζεται σε πολλά γνωστά μαγαζιά της Αθήνας και Θεσσαλονίκης και με συνεργασίες σταθμούς και με τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής.
Έχει 3 προσωπικά άλμπουμ στα οποία συνεργάστηκε με πολύ αξιόλογους δημιουργούς όπως ο Αργύρης Αράπης, Μιχάλης Τουρατζίδης, Γιάνης Μαλλιάς, Γιώργος Τσοπάνης ... κ.α.

Θερμές ευχές