Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Ο Δήμος Κατερίνης μοιράζει παιδικά χαμόγελα

 Ο Δήμος Κατερίνης μοιράζει παιδικά χαμόγελα

Ξεφάντωμα  με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χορό στην Πλ. Ελευθερίας.


Οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Κατερίνης μόλις άρχισαν και η ανταπόκριση του κόσμου είναι μαζική και ενθουσιώδης.
Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η Πλατεία Ελευθερίας γέμισε παιδικές φωνές και γέλια  από τα  παιδιά που παρακολούθησαν  τα κορίτσια του Γυμναστηρίου Magicτης πόλης μας, σε μια χριστουγεννιάτικη παράσταση γεμάτη κέφι,  τραγούδια, χορό και ξεφάντωμα.


Ο κόσμος που κυριολεκτικά πλημμύρισε την ΠλατείαEλευθερίας, κάτω από έναν φωτεινό, χειμωνιάτικο ήλιο, καταχειροκρότησε τις μικρές «Αγιοβασιλίτσες» και τα χαριτωμένα «χριστουγεννιάτικα δενδράκια»,έπαιξε καραμελοπόλεμο και τα παιδιά που παρακολουθούσαν, συμμετείχαν κι αυτά  ενεργά στο πρόγραμμα καταφέρνοντας  να μεταδώσουν την χαρά και το κέφι τους σε όλους.


Παρθένα Μακρίδου-Παρτσαλίδου, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού και Πρόεδρος του Δ.Ω.Κ,υπεύθυνη της διοργάνωσης, χαιρέτησε το κοινό και μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη τονίζοντας το πόσο σημαντικά είναι και για τον ίδιο προσωπικά η χαρά και η ευτυχία των παιδιών:«Ο Δήμος Κατερίνης, αποδεικνύει ποικιλοτρόπως και συνεχώς την προτεραιότητα που δίνει στα παιδιά και την φροντίδα τους.Τα παιδικά χαμόγελα είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση και ανταμοιβή μας, γιατί μια χαρούμενη παιδική ηλικία, είναι η βάση για την εξέλιξη ενός ισορροπημένου ενήλικα. Αυτά τα Χριστούγεννα μαζί με αυτά τα χαμόγελα, τα παιδικά, ας φωτισθούν και οι δικές μας ψυχές, τα δικά μας πρόσωπα και ας καταλάβουμε επιτέλους, ότι η ευτυχία κρύβεται στα μικρά πράγματα. Όπως στο χαμόγελου ενός παιδιού».