Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Επίσκεψη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου: « Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας  είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια και ενέργεια που έχει κατεύθυνση την ανάδειξη του αθλητισμού και την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού»


Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας πραγματοποίησαν μέλη του νέου Δ.Σ. του  Αθλητικού Πολιτιστικού  Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015.

Τον Πρόεδρο του συλλόγου, κ. Αλέξανδρο Πούλιο, τον Αντιπρόεδρο, κ. Ευάγγελο Γερομιχαλό, τη Γενική Γραμματέα, κ. Καλλιόπη Καρτσαμπά και τον Έφορο αγώνων, κ. Ιορδάνη Παπαδόπουλο, υποδέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της  και σε μια εγκάρδια ατμόσφαιρα συζήτησαν για το σύλλογο, την ιστορία και τους σκοπούς του  καθώς και για  το πρόγραμμα των αγώνων του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του Δ.Σ. επεσήμαναν τις αρχές που πρεσβεύει ο σύλλογος αλλά και τις σημαντικές αξίες που πηγάζουν από τον αθλητισμό προς όφελος της κοινωνίας, τις δράσεις τους για καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και ενθάρρυνση των ανθρώπων να ασχοληθούν με τον αθλητισμό  και  έκαναν λόγο για άρρηκτη σύνδεση πολιτισμού και αθλητισμού. Άλλωστε, αναφέρθηκαν στη διοργάνωση αγώνων δρόμου που κάθε χρόνο κερδίζουν όλο και περισσότερους ΄΄οπαδούς΄΄ αλλά και στις διάφορες ενέργειες που συμμετέχουν όπως ημερίδες, αιμοδοσίες, εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα μέσα από τις οποίες έχουν την ευκαιρία να διαδώσουν με αγάπη  τις αξίες του αθλητισμού.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την επίσκεψη, υποσχέθηκε πως η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα  είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια και ενέργεια που έχει κατεύθυνση την ανάδειξη του αθλητισμού και την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

Η κ. Σοφία Μαυρίδου ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο  του συλλόγου και καλή δύναμη στα μέλη του για την προσφορά τους στον αθλητισμό και επανέλαβε τη δέσμευση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για μελλοντική στήριξη αγώνων δρόμου, μέσα από τη συνδιοργάνωση, όπως επιτυχημένα είχε αναλάβει τη συνδιοργάνωση του  6ου  Διεθνούς  Ημιμαραθώνιου «ΔΙΟΝ» που διεξήχθη στις 8 Μαρτίου 2015.