Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ «GRECKA PANORAMA» ΣΤΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία  στην έκθεση «GRECKA PANORAMA», που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία της Πολωνίας στις 11 - 13
Δεκεμβρίου 2015.
Η «GRECKA PANORAMA» έλαβε χώρα στο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Βαρσοβίας, το «Torwar Arena», απευθυνόμενη σε μια από τις σημαντικότερες αγορές εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα, την πολλά υποσχόμενη και ανοδική αγορά της Πολωνίας.  Αφιερωμένη αποκλειστικά στην Ελλάδα, και με πλήθος ελληνικών συμμετοχών, η έκθεση έδωσε την ευκαιρία στο πολωνικό κοινό να ξαναγνωρίσει «από κοντά» την περιοχή μας και συγκέντρωσε σημαντικό αριθμό επισκεπτών. Ιδιαίτερο δε ενδιαφέρον παρουσίασαν και οι παράλληλες εκδηλώσεις, όπως η παρουσίαση των χαρακτηριστικών της πολωνικής τουριστικής αγοράς που έγινε στο ξενοδοχείο SHERATON WARSAW από στελέχη του κλάδου καθώς επίσης του γεύματος εργασίας που ακολούθησε.
Η Πιερία είναι ήδη προορισμός επίσκεψης των Πολωνών τουριστών και φιλοδοξεί να κάνει μεγάλα βήματα για την αύξηση της τουριστικής κίνησης από τη συγκεκριμένη χώρα. Στόχος της ΕΞΕΠ είναι η Πολωνική Αγορά αυτή να αποτελέσει τα επόμενα χρόνια μία από τις βασικότερες του νομού.
Την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας εκπροσώπησαν στην έκθεση «GRECKA PANORAMA» η Πρόεδρος κα Ευαγγελία Ξυπτερά Λάμπρου, ο  Αντιπρόεδρος κος Γεώργιος Ζώβας, ο Γενικός Γραμματέας κος Ηρακλής Τσιτλακίδης και ο Ταμίας κος Νικόλαος Λαλούμης.

Εκ μέρους του ΔΣ
Η  Πρόεδρος                                                Ο  Γεν. Γραμματέας


ΛάμπρουΞυπτερά  Ευαγγελία                  Τσιτλακίδης  Ηρακλής