Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ «GREEK TOURISM EXPO 2015»

Με πολύ μεγάλη επιτυχία συμμετείχε η  Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας στην έκθεση «GREEK TOURISM EXPO 2015» από 04- 07/12/2015 στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan
Expo στον Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος  Βενιζέλος».
Με το σύνθημα “COME TO MEET THE GREEKS” στην έκθεση φιλοξενήθηκαν 100 hosted buyers  (φιλοξενούμενοι εμπορικοί επισκέπτες)  από Ευρώπη,  Ασία, Μ. Ανατολή, Αμερική, Βαλκάνια και Τουρκία με σκοπό τις οργανωμένες συναντήσεις με τους εκθέτες για την προώθηση της κάθε περιοχής. 
Η  Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας  πραγματοποίησε πολυάριθμες  συναντήσεις με hosted buyers τόσο από παραδοσιακές αγορές της Πιερίας όσο και από νέες πιθανές αγορές όπως  Ολλανδία, Ιταλία,  Ισραήλ, Ελβετία, κ.α. και  παρουσίασε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα του νομού ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού με  στόχο  την προσέλκυση περισσότερων τουριστών.  Οι φιλοξενούμενοι εμπορικοί  επισκέπτες πείστηκαν  ότι τα χαρακτηριστικά του τόπου μας  τον  καθιστούν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό  και ότι εμφανίζει δυναμική είτε ως νέος προορισμός προς ένταξη σε τουριστικά πακέτα, είτε ως παραδοσιακός προορισμός ήδη ενταγμένος στην τουριστική βιομηχανία. Ο  Όλυμπος και η Πιερία μέσα και από το περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας έδωσαν  σαφές και δυνατό το  στίγμα της  περιοχής.
Την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας εκπροσώπησαν η  Πρόεδρος  Ευαγγελία Ξυπτερά Λάμπρου, ο Γενικός  Γραμματέας  Ηρακλής Τσιτλακίδης και η γραμματέας του γραφείου Άννα Μπαραλιάκου.

Εκ μέρους του Δ.Σ.
Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ευαγγελία  Ξυπτερά  Λάμπρου                       Ηρακλής  Τσιτλακίδης