Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Lifeguard Patrol: Έλα κι εσύ μαζί μας...

    Με την προτροπή «έλα κι εσύ μαζί μας», η εταιρεία Lifeguard Patrol ανακοινώνει την έναρξη των νέων κύκλων μαθημάτων για την χρονιά 2015-2016. Η μοναδική ναυαγοσωστική σχολή του Νομού
μας – αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Ναυτιλίας – εκπαιδεύει τα τελευταία δώδεκα χρόνια επαγγελματίες ναυαγοσώστες. Οι υποψήφιοι καταρτίζονται σε ό,τι αφορά το υγρό στοιχείο τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη. Διδάσκονται την κείμενη νομοθεσία και το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο, τους κανόνες ασφαλείας αλλά και τους πιθανούς κινδύνους, τη σύνταξη αναφορών.  Εκπαιδεύονται στην παροχή Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης, στην εφαρμογή διαφόρων – κατά περίπτωση – τεχνικών διάσωσης, στη σωστή χρήση του ναυαγοσωστικού εξοπλισμού αλλά και στον χειρισμό των ναυαγοσωστικών σκαφών.
   Στους αποφοίτους της σχολής μας προσφέρεται άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, δεδομένου ότι η Lifeguard Patrol καλύπτει ναυαγοσωστικά τις ακτές του νομού μας από το 2004, απασχολώντας κάθε καλοκαίρι περίπου 30 επαγγελματίες ναυαγοσώστες.
  Επιπλέον, εκπαιδεύει επόπτες ασφαλείας (ναυαγοσώστες πισίνας), οι οποίοι, αντίστοιχα, απασχολούνται σε ξενοδοχεία και χώρους αναψυχής.

Ημερομηνία έναρξης τμήματος: 18 Δεκεμβρίου 2015
Αιτήσεις εγγραφής στα τηλέφωνα : 6984 264 648 - 6978 037 450

Υπεύθυνος Σχολής

Λάμπρου Δημήτριος