Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Απόκτηση πιστοποιητικού από τον Βρετανικό οίκο πιστοποιήσεων LPCB για προϊόντα της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Πρόσφατα τα προϊόντα BS-536 και BSR-5036/A της εταιρείας OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έλαβαν πιστοποίηση κατά CPA (Construction of Product Approval) από το έγκριτο Βρετανικό
οίκο πιστοποιήσεων LPCB.

To BS-536 είναι μπουτόν πυρασφάλειας με κλειδί TESTRESET που ενεργοποιεί το σύστημα πυρανίχνευσης χειροκίνητα. Tα BS-536/A  και BS-5036/Α είναι σχεδιασμένα και πιστοποιημένα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή οδηγία ΕΝ-54 και είναι κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους. Επίσης το προϊόν είναι πιστοποιημένο από την EVPU. Το BSR-5036/A είναι διευθυνσιοδοτούμενο μπουτόν πυρασφάλειας και όταν ενεργοποιηθεί ενημερώνει τον πίνακα για την ακριβή διεύθυνση του συμβάντος και ταυτόχρονα ανάβει το ενσωματωμένο LED του μπουτόν. Διαθέτει ειδικούς διακόπτες (switches) επιλογής διεύθυνσης.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στοχεύοντας στην ποιότητα έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και κατασκευής (ΕΝ). Για την παραγωγή της η εταιρεία εφαρμόζει προχωρημένα συστήματα “world class manufacturing” όπως lean systems, TPM 5S κ.λ.π. που τις προσδίδουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Επίσης προϊόντα της διαθέτουν πιστοποιητικά από διάφορα εργαστήρια όπως LPCB, VDS, TUV, ΕΛΚΕΠΗΥ, EVPU. Mε αυτόν τον τρόπο η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αυξάνει την αναγνωρισιμότητά της στην παγκόσμια αγορά ως μία από τις πιο ταχείες αναπτυσσόμενες Ευρωπαϊκές μονάδες με έδρα την Ευρωπαϊκή Ένωση και επίσης της δίνεται η δυνατότητα αύξησης του μεριδίου αγοράς στις 72 χώρες όπου εξάγει τα προϊόντα της.

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχει βαθιά ριζωμένη ως εταιρική φιλοσοφία το δόγμα «Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».