Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ OLYMPYS MOUNTAIN ACTIVITIES

 OLYMPYS MOUNTAIN ACTIVITIES  
Κάθε  βουνό  έχει τον δικό χαρακτήρα το δικό του χρώμα την δική μυρωδιά τον δικό του ήχο!!

Είναι καιρός τώρα που θέλαμε να μοιραστούμε  κάποιες  γνώσεις ύστερα από ατελείωτες ώρες περιπλάνησης και αναζήτησης  με όλους τους φίλους και τις φίλες άγνωστους και γνωστούς. Ξεκινήσαμε δειλά  στα  μέσα Δεκεμβρίου 2015 και οργανώσαμε την OLYMPYS MOUNTAIN ACTIVITIES και η ανταπόκριση σας, μας ενθάρρυνε .
Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις δραστηριότητες  μας και να  μοιραστείτε μαζί μας όμορφες στιγμές γεμάτες ,συναισθήματα έκστασης και  θαυμασμού.
Οι οργανωμένες εξορμήσεις μας θα σας δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσετε ,να περπατήσετε σε μονοπάτια Θρύλους με άρωμα  Μύθου και πραγματικότητας Επιλέξτε  μια διαδρομή  και ελάτε να αντλήσετε την απίστευτη αγνή καθαρή ενέργεια από την μητέρα φύση !!
Παράκληση να δηλώνεται έγκαιρα την επιθυμία σας!                                                          


 Περάστε μαζί μας αυτή την Κυριακή 20 Δεκ 2015
Η Κυριακή 20 Δεκ 2015 δεν είναι σαν τις άλλες είναι η τελευταία πρίν τα Χριστούγεννα για αυτό πρέπει να την τιμήσουμε ιδιαίτερα!!


ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

Τι μας έχει μείνει από τα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων και τι θα μείνει στα παιδιά μας;
Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας για  μια  οικογενειακή  ήπια ανάβαση με συγκινητικές στιγμές που αγγίζει με απλότητα και πρωτοτυπία , προσφέροντας όμορφες εικόνες, που θα θυμόμαστε όλοι όταν μεγαλώσουμε ;
Πιέρια όρη  20-12-2015 Εξερευνήσεις στο μονοπάτι της Αγάπης-Φούρνοι 

   Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήρθε η στιγμή να βρούμε τον εαυτό μας να θυμηθούμε όμορφες ανθρώπινες, γλυκείες στιγμές .
Την Κυριακή 20 Δεκ 2015 στολίζουμε,  το δικό μας δέντρο  στα Πιέρια όρη (Ανω Μηλιά).
Αφού περπατήσουμε μικρή διαδρομή, βατή για μικρούς & μεγάλους ,μέσα σε πανέμορφο δάσος, από οξιές ,καστανιές έλατα και πεύκα αναζητώντας το πνεύμα των Χριστουγέννων , που ζεί, ψηλά στη κορφή του βουνού  Θα επιλέξουμε να στολίσουμε με οικολογικά στολίδια (από φρούτα, κάρτες, βαμβάκι, μπαλόνια, κορδέλες κ.ά.) ένα χαρακτηριστικό έλατο.
Κάτω από αυτό θα ανταλλάξουμε ευχές, θα στήσουμε ένα μικρό γλεντάκι Μελομακάρονα ,κουραμπιέδες καφέ, κονιάκ και ότι άλλο θέλει να φέρει ο καθένας μας! Θα το αφήσουμε στολισμένο και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!
Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, να περάσουμε μια πανέμορφη μέρα στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Μέσα στη καρδιά της φύσης ,στιγμές μοναδικές !
Περιγραφή
Ιδανική ανατολική  πορεία για ξεμούδιασμα. Μονοπάτι μικρής διάρκειας με καλή σήμανση. Μια πορεία χωρίς υψομετρική διαφορά , μέσα σε ένα καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον , που ξεκινά κοντά από την εκκλησία της Αγ, Παρασκευής και καταλήγει σχεδόν κάτω από το καταφύγιο του ΕΟΣ Κατερίνης στους Φούρνους.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ : Ώρα Αναχώρησης  09:00  από το [παρκινγκ lidl περιοχή Ανδρομάχης] η μετακίνηση θα γίνει με δικό σας μεταφορικό μέσο. Φροντίστε να είστε εκεί τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα (στις 08:50) ώστε να ξεκινήσουμε έγκαιρα ).
Καφέ-Φαγητό στο Ορ .κτφ του Ε.Ο.Σ Κατερίνης ή στη ταβέρνα Αγνάντι στην Ανω Μηλιά
Επιστροφή το απόγευμα!
 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :
 Απαραίτητα (Καλό ζευγάρι παπούτσια , μικρό σακίδιο για προσωπικά αντικείμενα, κάποιο σνακ, Μπουφάν, Αντιανεμικό, μπλούζα, παντελόνι  δεύτερα για τα παιδιά , σκούφο-γάντια, νερό)      Κ α ι   μ η   ξ ε χ ά σ ε τ ε   τ ο  χ α μ ό γ ε λ ο   σ α ς !!

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν οριστικοποιούν την συμμετοχή τους    στο κατάστημα ΟΠΤΙΚΩΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ επι της οδού Γ. Ολυμπίου 7 κεντρικά. 
Δηλώσεις συμμετοχής αυστηρά μέχρι Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 !
Για περισσότερες πληροφορίες στα
Τηλ: 6977587345 ή 6937483444 
 email: olympusmountainactivities@gmail.com οργάνωση της Ανάβασης, σας παρακαλούμε δηλώστε εγκαίρως την συμμετοχή σας!