Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ο Δήμος Κατερίνης στο Μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της UNICEF

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2015
Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ)

Ο Δήμος Κατερίνης στο Μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της UNICEF «Βοηθήστε τα προσφυγόπουλα»


Στο Μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της UNICEF «Βοηθήστε τα προσφυγόπουλα», ο  οποίος μεταδόθηκε στις 14 Δεκεμβρίου από το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο και την ιστοσελίδα της ΕΡΤ και της UNICEF αντίστοιχα, συμμετείχαν ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ράχης «ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ».
Ειδικότερα, με πρωτοβουλία του Δήμου Κατερίνης, στην εκδήλωση των Αικατερινείων «Ο Ήχος της Κρητικής και Ποντιακής λύρας συναντά το Ηπειρώτικο κλαρίνο», το κοινό της Κατερίνης συνέβαλε στην ενίσχυση του «κουμπαρά» του τηλεμαραθωνίου, για την αγορά εμβολίων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για τα προσφυγόπουλα.
Στην εκδήλωση πρωταγωνίστησαν δημοφιλείς καλλιτέχνες της παραδοσιακής μουσικής σκηνής και ειδικότερα ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης, ο Γιώργος Κωτσίνης, ο Σάββας Σιάτρας, ο Γιώργος και ο Δημήτρης Αμπερίδης κ.α.
Στον τηλεμαραθώνιο μεταδόθηκαν πλάνα από την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης, δηλώσεις του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και του ερμηνευτή Σάββα Σιάτρα.