Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ 1-5/ Ρεπορτάζ αγώνα

   Η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ πέρασε νικηφόρα από τον Κολινδρό νικώντας την τοπική ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ με 1-5.
        Ο προπονητής της ΠΥΔΝΑΣ Αποστόλης Στύλος χρησιμοποίησε στον αγώνα ποδοσφαιριστές, που δεν είχαν  ή είχαν ελάχιστη συμμετοχή στο πρωτάθλημα.
        Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0, με σαφέστατη υπεροχή της ΠΥΔΝΑΣ και με πολλές χαμένες ευκαιρίες.
       Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55΄ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΊΔΗΣ Γ. της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ μετά από αδράνεια της άμυνας της ΠΥΔΝΑΣ  εκμεταλεύτηκε την ευκαιρία και άνοιξε το σκόρ. Ακολούθησαν στη συνέχεια πολλές χαμένες ευκαιρίες για την ΠΥΔΝΑ που ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Νίκο Κυπαρίσση στο 61΄που πέτυχε ένα καταπληκτικό γκόλ με ανάποδο ψαλίδι.  Στό 64΄μετά απο εκτέλεση κόρνερ για την Πύδνα ο Στούμπος Β. γράφει το 1-2. Στο 70΄ο Τσιούνης που μπήκε σαν αλλαγή στο 55, γράφει το 1-3 με σούτ , όπως και στο 78΄ο ίδιος παίκτης κάνει το 1-4. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 91΄ ο ΟΤΤΑ διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

ΟΙ Συνθέσεις των ομάδων :
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ: (ΤΖΙΩΚΑΣ) 
Μοσχίδης ,Μπορισωφ, Μπαντές Γ, Καμουζάς, Αργυρόπουλος, Σπανός, Κουκούδας, (60΄Μπαντές Ευ), Μπουρανής, Γκουδάρας, (70΄Σταγκίδης), Κωνσταντινίδης, (85΄Μυftari),Τραούδας.
ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ ( ΣΤΥΛΟΣ Α.)
Αλυσανδράτος, Κόλα, Λαγδάρης, Στούμπος, Κωτσιόπουλος,  Πετρουζελης, Γελεδάρης,(63΄Μακράκης), Τρικαλόπουλος, Κυπαρίσσης,( 85΄Κουνδης ) Οττα, 
Σκριβάνος(55΄ Τσιουνης).
 Στο μπάγκο της Πύδνας ήταν και ο νεοαποκτηθείς παίκτης της Βλαδίμηρος ΣΑΒΕΛΛΙΔΗΣ, τον οποίο η ομάδα μας τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και δύναμη και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.

                                                                                   Απο το Δ.Σ. της ΠΥΔΝΑΣ