Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2016 και τα συνεργεία αποχιονισμού της Π.Ε. Πιερίας επί του έργου, για ασφαλές οδικό δίκτυο ! ! !

 Τις πρώτες βραδινές ώρες της Παραμονής Πρωτοχρονιάς 2016 του και τα συνεργεία αποχιονισμού της Π.Ε. Πιερίας ξεκίνησαν από το αμαξοστάσιο της
Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Πιερίας για την ρίψη άλατος στο εθνικό αλλά και επαρχιακό οδικό δίκτυο ευθύνης της Π.Ε. Πιερίας.


Οι χειριστές των αποχιονιστικών μηχανημάτων, θα προβούν στην ρίψη του άλατος σε κρίσιμα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου ευθύνης της Π.Ε. Πιερίας για την αντιμετώπισης του παγετού καθώς η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή τη νύχτα και κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής κυκλοφορία των αυτοκινήτων.


Συγκεκριμένα αυτήν την ώρα (20:17 μ. μ. 31-12-2015) τα συνεργεία αποχιονισμού της Π.Ε. Πιερίας επιχειρούν στην 15η επαρχ.οδό Βρύας-Ρητίνης-Ελατοχώρι-Χιονοδρομικό - όρια Π.Ε. Ημαθίας, στην 13η Π.Ε.Ο. Κατερίνη- Άγιος Δημήτριος-όρια Π.Ε. Λάρισας, στην 4η επαρχ.οδό Μοσχοπόταμος-Λαγόραχη.


Το προσωπικό των συνεργείων αποχιονισμού της Π.Ε. Πιερίας, εύχεται σε όλους τους κατοίκους της Πιερίας, Ευτυχισμένο το 2016, που έρχεται σε λίγες ώρες.