Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ κ. ΔΗΜ. ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ" ΤΗΝ "PELLA TV"

   Την Τετάρτη 27-1-2016 και ώρα 15.00' στον τηλεοπτικό σταθμό "ΠΕΛΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" θα μεταδοθεί η εκπομπή "ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ", στην
οποία καλεσμένος είναι ο εκπαιδευτικός, ιστορικός ερευνητής και συγγραφέας,  κ. Δημήτριος Χατζηβρέττας .
    Ο κ. Χατζηβρέττας είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Γιαννιτσών "Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ", διέτελεσε μέλος του Δ.Σ. της, υπεύθυνος επί σειρά ετών του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου της και επιστημονικός της συνεργάτης .
    Έχει συγγράψει το βιβλίο "Η Μάχη των Γιαννιτσών" που εκδόθηκε από την Ι.Λ.Ε. Γιαννιτσών "Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ" και τον Δήμο Πέλλας, είναι υπό έκδοση βιβλίο του με θέμα τα Γιαννιτσά την περίοδο της τουρκοκρατίας, αρθρογραφεί δε τακτικά στο περιοδικό του "ΦΙΛΙΠΠΟΥ".
   Στην εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει ο κ. Βασίλης Τραούδας, ο καλεσμένος εκπαιδευτικός θα παρουσιάσει φωτογραφικό υλικό από το προσωπικό του αρχείο, μέσα από το οποίο θα αναφερθούν ιστορικές μαρτυρίες και στοιχεία πολιτισμού του παρελθόντος, που έχουν σχέση με την τοπική ιστορία.