Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Συνεχίζει τις νίκες η Νίκη Αιγινίου... 3-0 την ΧΑΝΘ

Για την 14η αγωνιστική της Α2 Ανδρών, για τον 3ο όμιλο η Νίκη Αιγινίου επικράτησε 3-0 σετ της ΧΑΝΘ.
Ένα σχετικά εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα της Νίκης Αιγινίου απέναντι στην ΧΑΝΘ που εκτός από το 1ο σετ που έγιναν πολλά λάθη τα επόμενα 2 σετ κύλησαν πιο εύκολα.
Στην αρχή του 3ου σετ είχαμε ένα δυσάρεστο γεγονός που έχει να κάνει με τον τραυματισμό στο πόδι του αθλητή της ΧΑΝΘ Παπαπαναγιώτου που ήταν και ο καλύτερος παίκτης μέχρι και εκείνη την στιγμή.
Από την Νίκη Αιγινίου ξεχώρισαν οι Παπαλεξίου, Γκορίδης, Χασιαπέτης και Κιοσσές. Ο βασικός πασαδόρος της ομάδας Τάσος Αναστασιάδης λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο δε χρησιμοποιήθηκε σε όλα τα σετ.
Στα παραλειπόμενα ο Τελευταίος αγώνας για τον Χασιαπέτη γιατί σε δύο ημέρες παρουσιάζετε στον στρατό.
ΜΑΣ Νίκη - ΧΑΝΘ 3-0 (25-23, 25-19, 25-20)
Νίκη Αιγινίου (): Αναστασιάδης, Λαμπρινός, Βουλκίδης, Γεωργόπουλος, Παπαλεξίου, Γκορίδης, Κνάπεκ (λ) / Ντουντούδης, Κιόσσες, Ματσκίδης
ΧΑΝΘ (Δράμπας): Αλεξίου, Τερζόγλου, Νικολακάκης, Παραδεισιάνος, Παπαπαναγιώτου, Χρυσάφης, Πάντσιος (λ) / Δημητρίου, Τσομπάνογλου, Σπανουδάκης, Ζαλίδης
Ο Τάσος Αναστασιάδης μας είπε για τον αγώνα:
«Είχαμε μια εύκολη επικράτηση απέναντι στην ομάδα της ΧΑΝΘ, δεν απειληθήκαμε σε καμία στιγμή και κάνοντας μια μέτρια εμφάνιση καταφέραμε να πετύχουμε μια εύκολη νίκη. Έχουμε την Τετάρτη ένα παιχνίδι για τον θεσμό του κυπέλλου και μετά έχουμε το ρεπό μας και δυο σχετικά εύκολα παιχνίδια. Το πρόγραμμα αυτό μας δίνει την δυνατότητα να δουλέψουμε και να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας».

greekvolley

Δείτε φωτογραφίες του αγώνα εδώ