Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

36η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College

Όταν η Δύναμη της Γνώσης
και της Θέλησης, ξεπερνά τα όρια της Προσφοράς!


Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016
  Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016
Θέατρο Badminton


Μοναδικές στιγμές σηματοδοτούν τη φοιτητική ζωή στο Mediterranean College. Στιγμές γεμάτες γνώση και συναρπαστικές εμπειρίες που αποδεικνύουν ότι το Κολλέγιο είναι ζωντανός οργανισμός με αμφίδρομη επαφή και ουσιαστική σχέση με τους φοιτητές του.

Η Τελετή Αποφοίτησης συνιστά την αποκορύφωση της ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας ενός φοιτητή και σηματοδοτεί την αρχή ενός ακόμα νέου κεφαλαίου στη ζωή του,  γεμάτου όνειρα και φιλοδοξίες για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Η 36η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη τη Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στη Αθήνα την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 στο Θέατρο Badminton.

Η τελετή αποφοίτησης θα διεξαχθεί σύμφωνα με το ειδικό τελετουργικό παραλαβής των Πτυχίων, πάντα στα πρότυπα των Βρετανικών Πανεπιστημίων. Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν πτυχία στους απόφοιτους της Τάξης του 2015 σε Bachelors  και Masters των Σχολών Διοίκησης, Πληροφορικής, Εκπαίδευσης, Ψυχολογίας, Μηχανικών και Τουρισμού-Φιλοξενίας του Mediterranean College, από το συνεργαζόμενο Βρετανικό Πανεπιστήμιο (University of Derby), καθώς και διπλώματα για την παρακολούθηση προγραμμάτων μετεκπαίδευσης από το Mediterranean Professional Studies, με πιστοποιήσεις Pearson -Edexcel.

Η 36η  Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College έχει τίτλο  «Beyond the Boundaries» και θέλει να αναδείξει όλους εκείνους τους ανθρώπους που «ξεπέρασαν τα όρια» κάνοντας την προσωπική τους υπέρβαση μέσα από την Κοινωνική Προσφορά, τη Φιλανθρωπία, την Έρευνα και το Επιστημονικό Έργο. Μέσα από καθημερινά συμβάντα σε πολλές εκφάνσεις της ζωής τους, τα οποία αποδεικνύουν το φιλότιμο και το μεγαλείο των «πρωταγωνιστών της ζωής».

Κεντρικός Ομιλητής (Key Note Speaker) στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης θα είναι οbrand strategist Peter Economides, ιδρυτής της εταιρίας Felix BNI, ενώ για την Τελετή Αποφοίτησης στην Αθήνα θα είναι ο Πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου, εμπνευστής και ιδρυτής της Μ.Κ.Ο. «Κιβωτού του Κόσμου» 

Τιμητικές βραβεύσεις για την 36η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College, θα δοθούν στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» και στην ανθρωπιστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Οι Γιατροί του Κόσμου – Ελλάδας», μέλος του Διεθνούς Δικτύου των Γιατρών του Κόσμου. 

Ο Έπαινος για την Κοινωνική Προσφορά θα απονεμηθεί σε δύο Οργανώσεις με αξιοσημείωτο κοινωνικό έργο. Στην «Αγκαλιά» με έδρα την Καλλονή, Λέσβου, μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση η οποία εργάζεται σταθερά για τη στήριξη και περίθαλψη του ανθρώπου σε ανάγκη και στη «ΜΕΤΑδραση», μια Οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών του Ευρωπαϊκού Δικτύου Οργανισμών Στήριξης για την Επανένταξη ERSO (European Reintegration Support Organisations) και του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Ζήσε την Εμπειρία - Κέρδισε μια υποτροφία!
Οι απόφοιτοι της Τάξης του 2015 έφθασαν στο Ακαδημαϊκό τους προορισμό. Για να ζήσεις και εσύ την εμπειρία της 36ης Τελετής Αποφοίτησης του Mediterranean College, εξασφάλισε σήμερα μια διπλή πρόσκληση και μπες στην κλήρωση για μια υποτροφία σπουδών στην ειδικότητα της επιλογής σου. Ζήσε μαζί τους την κορυφαία στιγμή της φοιτητικής τους ζωής,  διότι …μπορεί να είναι η αφετηρία της δικής σου ακαδημαϊκής διαδρομής!! Μάθε περισσότερα ΕΔΩ