Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Τ.Ο. Πιερίας: Ομιλία συναγωνιστή Τσακίρη στα πλαίσια του νέου κύκλου ομιλιών με πολιτικό, ιδεολογικό και ιστορικό περιεχόμενο

Την Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, ξεκίνησε από την Τ.Ο. Πιερίας ο νέος εμπλουτισμένος κύκλος ομιλιών πολιτικού, ιδεολογικού και ιστορικού περιεχομένου.

Αρχικά το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Νικόλαος Χρυσομάλλης, ο οποίος ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και παρουσίασε κάποια πιθανά πολιτικά σενάρια για το επόμενο διάστημα, τονίζοντας ότι σε κάθε περίπτωση όλοι παραμένουμε έτοιμοι και στην πρώτη γραμμή της μάχης της ενημέρωσης.
Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης. Η ομιλία είχε θέμα «Λαϊκός Εθνικισμός - από την Αρχαιότητα στο σήμερα». Ο ομιλητής ανέπτυξε αναλυτικά την έννοια του Λαϊκού Εθνικισμού και όσα πρεσβεύει σε πολιτικό, ιδεολογικό και φιλοσοφικό επίπεδο.
Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο συναγωνιστής παρέθεσε πληθώρα ιστορικών παραδειγμάτων από την αρχαιότητα έως και σήμερα, που αποδεικνύουν ότι ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι βαθιά ριζωμένος στην φυλετική ψυχή των Ελλήνων και είναι το μοναδικό εχέγγυο για την επιβίωση, ανάπτυξη και ολοκλήρωση του Γένους μας, τόσο Εθνικά, όσο και Κοινωνικά.
Στη συνέχεια αναγνώστηκαν χαρακτηριστικά αποσπάσματα Ελλήνων και Φιλελλήνων συγγραφέων, ποιητών, φιλοσόφων και πολιτικών προσώπων, που σημάδεψαν με την δράση και τη ζωή τους τον ρου της ένδοξης ελληνικής ιστορίας.
Η ομιλία έκλεισε με την πεποίθηση ότι ο αγώνας του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος υπέρ των δικαίων του Έθνους μας θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και θα έρθει η τελική Νίκη του Ελληνικού Φωτός επί του σκοταδισμού, με την ανατολή της Χρυσής Αυγής.