Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Π Ρ Ο Σ : Τα Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ.κ.

1.
Ιορδάνη Κυρατλίδη
2.
Σωτήριο Στουγιάννο
3.
Λεωνίδα Ακριβόπουλο
4.
Ηλία Τσιφλίδη
5.
Διονύσιο Κουλουριώτη
6.
Χριστίνα Γαϊτάνου
7.
Γεώργιο Ορφανίδη
8.
Δημήτριο Τραπεζανλή

Κοινοποίηση : Γραφείο Νομικών Συμβούλων Δήμου Βέροιας

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 και της αριθμ. 2168 / 44721 / 08-09-2014 απόφασης Δημάρχου Βέροιας, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο, Μητροπόλεως 46, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, σε Τακτική Συνεδρίαση, που θα γίνει στις 25-01-2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00μ.μ., με θέμα ημερήσιας διάταξης, το εξής:


Θέμα
1ο
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικής και παράταση του ωραρίου λειτουργίας της, στον Χρήστο Τοπαλίδη του Ματθαίου, για το κατάστημά του ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ¨ που βρίσκεται στην Τ.Κ. Βεργίνας της  Δ.Ε. Βεργίνας.
Θέμα
2ο
Προσωρινή αφαίρεση ή μη της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων του Ανδρέα Σαχπατζίδη του Στυλιανού, για το κατάστημά του ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ¨, με την επωνυμία «LEVEL» στην οδό Αριστοτέλους 56, στο Μακροχώρι
Θέμα
3ο
Οριστική αφαίρεση ή μη αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας «Βλαντής Αλ. – Μαρμαράς Φ. – Παλουκίδης Κ. Ο.Ε.» με την επωνυμία (“POETRY”), επί της οδού Πρ. Ηλία 11 Βέροια.
Θέμα
4ο
Ανάκληση ή μη αδείας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας «ΕΥΜ. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ – ΧΡ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ Ο.Ε.» , με την επωνυμία «ΑΓΟΡΑ», επί της οδού Κάππου 6 & Ιπποκράτους Βέροια.
Θέμα
5ο
Προσωρινή αφαίρεση ή μη της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων του Δουλγερίδη Λάζαρου του Παναγιώτη, για το κατάστημά του ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ¨, με την επωνυμία ¨ΝΟΤΑ – ΝΟΤΕ¨ στην οδό Ανοίξεως 100, στην Βέροια.


     Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ

Απόψεις των ενδιαφερομένων μπορούν να κατατίθενται γραπτώς στη γραμματεία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματός του.