Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Ι.Υ.Ν.Π. '' Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ''

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες, Εργαζόμενοι, Άνεργοι, Νέοι και Νέες,

Η Διοίκηση του Σ.Ι.Υ.Ν.Π. “Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”, καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 11πμ στο στέκι της Λαϊκής Επιτροπής. Σε μια περίοδο όπου η κυβέρνηση συνεχίζει να σαρώνει κάθε εργασιακό δικαίωμα, οι εργαζόμενοι πρέπει να συσπειρωθούμε και να αντιπαλέψουμε αποφασιστικά και δυναμικά όλους όσους θέλουν να μας κρατάνε εγκλωβισμένους σε ένα καθεστώς δουλείας.
Το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθείται για ψήφιση στη βουλή, είναι χωρίς υπερβολή, το γκρέμισμα της ήδη τσακισμένης κοινωνικής ασφάλισης. Είναι χρήματα δικά μας, των γονιών και των παππούδων μας που οι ‘οραματιστές’ της εκάστοτε αστικής κυβέρνησης, παλιάς και νέας, καταχράστηκαν, έπαιξαν στο χρηματιστήριο και τελικά γονάτισαν τα ταμεία. Τώρα με απίστευτο θράσος η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας ρίχνει την ευθύνη και το βάρος των δισεκατομμυρίων που κλάπηκαν από τα ταμεία και, μας υποχρεώνουν σε σύνταξη στα 67 με προοπτική περεταίρω αύξησης των ορίων ηλικίας, σε μείωση των συντάξεων παλιών και νέων, σε περικοπές δαπανών στο σύστημα υγείας και βάζουν από την πίσω πόρτα τους μεγαλοκαρχαρίες των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών, στην προσπάθειά εμπορευματοποίησης της κοινωνικής ασφάλισης.
Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
Στόχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι να ολοκληρώσει το έργο που άφησαν στη μέση οι προκάτοχοί της, νομοθετώντας κάθε αντιλαϊκό μέτρο που προέβλεπαν τα δεξιά μνημόνια και προσθέτοντας και το αριστερό μνημόνιο, με σκοπό την μεγαλύτερη κερδοφορία των μεγαλοεφοπλιστών και μεγαλοεργοδοτών.
Σας καλούμε να συμμετέχετε στη Γενική Συνέλευση του Σ.Ι.Υ.Ν.Π. για να συζητήσουμε τα δικά μας αιτήματα με βάση τις ανάγκες μας, να οργανώσουμε την πάλη μας ενάντια στον αντιασφαλιστικό όλεθρο και να προετοιμαστούμε για πανεργατική απεργία με την κατάθεση του για ψήφιση στη βουλή.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 17/1 11πμ στο ΣΤΕΚΙ της ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ