Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Δυναμικό παρόν δίνουν οι αγρότες στο μπλοκ της βόρειας Πιερίας στο Αιγίνιο

Αγρότες του Κολινδρού, Αιγινίου και όλου του δήμου Πύδνας Κολινδρού, δυναμώνουν το μπλοκ της βόρειας Πιερίας...


Ένα νέο μεγάλο μπλόκ αγροτών της βόρειας Πιερίας, στήθηκε σε κομβικό σημείο της Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος του δημοτικού γηπέδου Αιγινίου, που για όσους δεν γνωρίζουν, διασχίζει τον οικισμό και αποτελεί τον δρόμο διαφυγής για όσους παρακάμπτουν τα διόδια Αιγινίου....


Οπότε αναφερόμαστε σε ένα δρόμο με πολύ μεγάλη κυκλοφορία οχημάτων και ιδιαιτέρως, μεγάλων φορτηγών…


Το μπλόκ αποτελείται από αγρότες του Αιγινίου, του Κολινδρού, της Μεθώνης, του Παλαιού Ελευθεροχωρίου, της Καστανιάς και άλλων οικισμών του δήμου Πύδνας Κολινδρού Πιερίας, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για να μην φτάσουν στη βουλή τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που προτίθεται να επιβάλλει η τωρινή κυβέρνηση.


Η συμμετοχή αγροτών και τρακτέρ είναι αρκετά μεγάλη σε όγκο και παλμό, με την αποφασιστικότητα για αγώνα να είναι διάχυτη στα μάτια όλων των συμμετεχόντων.



Ήδη το εν λόγω μπλόκ σήμερα στις 13:00 και για μισή περίπου ώρα, προχώρησε σε συμβολικό προσωρινό κλείσιμο  της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης στο ύψος του γηπέδου Αιγινίου, με την αστυνομία όμως να προνοεί και να εκτρέπει την κυκλοφορία των μικρών οχημάτων από παράπλευρο δρόμο, ώστε να επιτευχθεί η λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία των διερχομένων οδηγών.


Τις επόμενες ώρες αναμένονται να καταφθάσουν και άλλα τρακτέρ από τη γύρω περιοχή, ώστε να ενισχύσουν το μπλοκ της βόρειας Πιερίας.

ΥΓ
Να ευχαριστήσουμε τον φίλο μας τον Φρέντυ για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού.