Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Προβάδισμα Μητσοτάκη έναντι Μεϊμαράκη...

Οι κάλπες έκλεισαν και ο κύβος ερρίφθη. Σε λίγες ώρες θα είναι γνωστός ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, που θα αναλάβει το τιμόνι του κόμματος σε ένα πολιτικό σκηνικό που έχει ανάγκη μια σταθερή, δυναμική, με προτάσεις αξιωματική αντιπολίτευση.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Οι κάλπες έκλεισαν στις 8.00 και η καταμέτρηση των ψήφων έχει ξεκινήσει, καθώς τα πρώτα φαξ με τα επίσημα αποτελέσματα από την περιφέρεια έχουν φτάσει στην ΚΕΦΕ. Tα επιτελεία και των δύο υποψηφίων κάνουν υπολογισμούς και παρουσιάζουν αποτελέσματα που δίνουν σε αμφότερους το προβάδισμα, ωστόσο η πλάστιγγα γέρνει υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το σίγουρο είναι πως το βράδυ της Κυριακής και μέχρι τα μεσάνυχτα η ΝΔ θα έχει αρχηγό.

Τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα αναμένονται στις 23.00 το βράδυ. Το «κλειδί» για το αποτέλεσμα το κρατούν κυρίως δύο περιφέρειες, του λεκανοπεδίου Αττικής και της Μακεδονίας, όπου συνολικά την πρώτη Κυριακή των εκλογών είχαν ψηφίσει 202.000 πολίτες. 

Συνολικά, σήμερα ψήφισαν 325.000 νεοδημοκράτες έναντι 404.000 που είχαν ψηφίσει στον πρώτο γύρο - συμμετοχή που αποτιμάται ως μεγάλη από το κόμμα και έφτασε ποσοστό περίπου 80%. 


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ