Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Κάρτα Σίτισης πληρωμή - Τι προβλέπει για τους νέους δικαιούχους

Από τον Βασίλη Αγγελόπουλο
Και οι νέοι δικαιούχοι που θα λάβουν την κάρτα σίτισης θα πιστωθούν το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου την έβδομη δόση της επιδότησης σίτισης. Αυτό προβλέπει
απόφαση που έχουν στην διάθεση τους τα dikaiologitika.gr για την Κάρτα Αλληλεγγύης όπου και επιβεβαιώνει σχετικό αποκλειστικό δημοσίευμα (δείτε εδώ το σχετικό άρθρο). Οι νέοι δικαιούχοι θα λάβουν τρεις δόσεις.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόφαση εγκρίθηκε η πίστωση της Ζ’ δόσης για τη φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης (Αλληλεγγύης), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης»
Ετσι το απόγευμα της Δευτέρας θα γίνει η μεταφορά πίστωσης 17.253.850,00 € ως έβδομη δόση, προκειμένου να προχωρήσει η φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης ("Αλληλεγγύης"), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», το σύνολο των οποίων ανέρχεται στις 147.730.
Στους ανωτέρω περιλαμβάνονται 2.403 δικαιούχοι, όπως αυτοί έχουν καθοριστεί έως σήμερα από τη διαδικασία επανεξέτασης (ενστάσεις) και οι οποίοι με την παρούσα θα λάβουν τις τρεις πρώτες δόσεις της επιδότησης.
Η φόρτιση των καρτών Αλληλεγγύης θα γίνει από την Εθνική Τράπεζα,μετά από την μεταφορά του ποσού από την Τράπεζα της Ελλάδος.

http://www.dikaiologitika.gr/