Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Προκρίθηκε η Νίκη Αιγινίου και παίζει με τον Πήγασο την επόμενη Τετάρτη στην Πολίχνη

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πέρασε η Νίκη Αιγινίου αποκλείοντας τον μαχητικό Πήγασο Κοζάνης.
Ο Πήγασος Κοζάνης, ομάδα Β Εθνικής, πάλεψε για την πρόκριση αλλά η ανωτερότητα της Νίκης που ηγείται του τρίτου ομίλου της Α2 ήταν αδιαμφισβήτητη.
Δύο σετ άντεξε ο Πήγασος καθώς στο τρίτο η Νίκη έκανε περίπατο.
Στο πρώτο σκορ έγιναν εναλλαγές στο σκορ με τον Πήγασο να μένει μέσα στο παιχνίδι αλλά η Νίκη ξέφυγε 23-18 και κατέκτησε το σετ 25-20.
Στο δεύτερο σετ η Νίκη ξέφυγε 13-8 αλλά ο Πήγασος αντέδρασε ισοφαρίζοντας 15-15 αλλά και πάλι η Νίκη έφυγε μπροστά κάνοντας το 25-22.
Τα σετ: 20-25, 22-25, 12-25
Πήγασος Κοζάνης: (Λαβαντσιώτης) Ιωαννίδης, Χύσα, Κουρτης, Μήλιος, Πινδώνης, Σολωμονίδης, Κοτζατίσογλου, Γκιούρας, Μαμαλίγκας, Γκιαούρης, Τζέκας, Τσιάνος, Μπαλδεράνης, Ασημόπουλος
Νίκη Αιγινίου: Ματσκίδης, Παπαλεξίου, Κναπεκ, Λαμπρινός, Κιοσές, Αναστασιάδης, Γκορίδης, Ντουντούδης, Βουλκίδης, Γεωργόπουλος, Κυριακούλης, Γκορτσίλας Χ., Γκορτσίλας Π.
Διαιτητές: Καρακελίδης – Ταρτάρα

Φωτογραφίες του αγώνα μπορείτε να δείτε εδώ


Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της 4ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών.
Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν έχουν ως εξής:
ΑΠΣ Πήγασος - ΑΟ Καλαμάτα 80
Πήγασος Πολίχνης - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου
ΔΑΣ Δραπετσώνας - ΧΑΝΘ
ΑΠΣ Κύζικος - ΑΕΚ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 27/1 και το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την ΕΟΠΕ, ενώ η κλήρωση για την 1η αγωνιστική της Γ’ φάσης (στην οποία θα μετέχουν και οι ομάδες της Α1 Ανδρών) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/1 στα γραφεία της ΕΟΠΕ.