Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Χριστιάνα Τζινιόλη - Για Σένα | Christiana Tzinioli - Gia Sena

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΟΛΗ 
Την ελληνοϊταλικής καταγωγής Χριστιάνα Τζινιόλη, την πρωτογνωρίσαμε στη μουσική σκηνή  "ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ" στο πλευρό του Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα . . Ενώ η
συνέχεια της καλλιτεχνικής της πορείας περιελάμβανε πολλές live εμφανίσεις δίπλα σε ροκ μπάντες αλλά και γνωστούς καλλιτέχνες, ενδεικτικά :Λευτέρης Πανταζής, Σταμάτης Γονίδης,Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Θέμης Αδαμαντίδης, Νίκος Μακρόπουλος, Άντζελα Δημητρίου, Νότης Σφακιανάκης, Γιώργος Αλκαίος, ήταν μερικοί από αυτούς που εκτίμησαν το ταλέντο της. Σταθμό στις συνεργασίες της ως τώρα από θέμα εμφανίσεων αποτελεί η συνεργασία της με τον Χρήστο Χολίδη στο Posidonio, το καλοκαιρι του 2009.

Δισκογραφικά, σταθμοί στην πορεία της ως τώρα, αποτελεί η συμμετοχή της στο cd "Le Cabaret" του Λευτέρη Πανταζή όπου ερμηνεύει το γαλλικό τραγούδι "Paris Mes Amour", αλλά και τα φωνητικά που έκανε για τον Αντώνη Βαρδή στο δίσκο "Τα Καλύτερα Μας Χρόνια", καθώς και η συνεργασία της με το μουσικό & ραδιοφωνικό παραγωγό & DJ Αργύρη Ναστόπουλο.


Tο 2016 την βρίσκει κάτω από τη μουσική οικογένεια της KEYS RECORDS, έχοντας στο πλευρό της το μεγάλο δημιουργό & αγαπημένο τραγουδιστή Δημήτρη Κοργιαλά.

Ένα dance pop τραγούδι στους μοναδικούς ρυθμούς του Δημήτρη Κοργιαλά, ο οποίος το υπογράφει τόσο στιχουργικά, όσο  και συνθετικά.


Ακούστε το Audio Release:


«ΓΙΑ ΣΕΝΑ» . . . ερμηνεύει η Χριστιάνα Τζινιόλη . . . για όλους εμάς . . .  Αλλά και για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που ήδη το έχουν αγαπήσει !

Κατεβάστε τη νέα κυκλοφορία 
 iTunes: http://apple.co/21r52oW
 Google Play: http://bit.ly/1OsHhaH
 Deezer: http://bit.ly/21r5dAv
 Rdio: http://on.rdio.com/1YEPxHw

Κάνε Subscribe στο επίσημο κανάλι της Keys Records http://bit.ly/1O8pqVZ και γίνε μέλος της μουσικής παρέας με τις μεγαλύτερες επιτυχίες!
 Facebook: https://goo.gl/kfaf6q
 YouTube : http://bit.ly/1O8pqVZ
 Google+: http://bit.ly/1LQz3th
 Twitter: http://bit.ly/1hGW1F2