Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Το site της ημέρας: efygan.gr - Μια νέα "ιδιαίτερη" ιστοσελίδα ειδικού περιεχομένου...

Ξεκίνησε την λειτουργία της η ενημερωτική ιστοσελίδα «Έφυγαν από κοντά μας»
(efygan.gr
Είναι η πρώτη στη χώρα μας για κοινωνικές αγγελίες όπως αγγελτήρια κηδειών και μνημοσύνων, αλλά και θεματογραφία σχετική με τον «χώρο του πένθους». 
Δημοσιογράφοι επιμελούνται με σεβασμό και διακριτικότητα ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο που σχετίζονται με την ανθρώπινη απώλεια. 
Το efygan.gr δίνει βήμα στους επαγγελματίες του χώρου των γραφείων τελετών με συνεντεύξεις,  αφιερώματα - παρουσιάσεις επιχειρήσεων με στόχο την στήριξη του κλάδου και την ανάδειξη εκείνων των ανθρώπων του που υπηρετούν το συγκεκριμένο επάγγελμα ως λειτούργημα.
Η ιστοσελίδα μας εμπλουτίζεται ακόμη με συνεντεύξεις από επώνυμους Έλληνες, αρθρογραφία από ειδικούς επιστήμονες για την ψυχολογική στήριξη σε περιπτώσεις πένθους, ταφικά έθιμα από όλο τον κόσμο και ειδήσεις που συγκινούν.
Ως προς την χρηστική πλευρά, τα αγγελτήρια κηδειών, μνημοσύνων κ.λ.π. δημοσιεύονται on line από τα ίδια τα γραφεία τελετών στις σελίδες που έχει το efygan.gr για κάθε περιοχή.
Στα αγγελτήρια υπάρχει μέχρι και χάρτης του κάθε νεκροταφείου όπου πραγματοποιείται η ταφή, ώστε να διευκολύνεται η μετάβαση σε αυτό.
Η ομάδα του efygan.gr

Επικοινωνία
        info@efygan.gr
Τηλ. 216 8001855
        216 8001859