Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Τεράστια εξέλιξη για τα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ: Διαβάστηκαν περισσότερες από 10,000,000 αναρτήσεις και πέρασαν από το μπλοκ γύρω στους 70,000,000 χρήστες!!!

Έχουμε χρόνια να γράψουμε στατιστικά στοιχεία για τα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ, όμως είχαμε υποσχεθεί στον εαυτό μας ότι δεν θα σας δίναμε στοιχεία εάν δεν φτάναμε τις 10,000,000 προβολές.
Εφόσον λοιπόν έφτασε αυτή η στιγμή, θα σας δώσουμε ορισμένα ενδιαφέροντα εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία που μας δίνουν σχετικές υπηρεσίες της google.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ξεπεράσαμε σε πέντε χρόνια και πέντε μήνες λειτουργίας τις 10,000,000! προβολές των αναρτήσεών μας και κατά προσέγγιση γύρω στα 70,000,000(παρά 500)! προβολές όλων των περιεχομένων του blog.
Σε sites που έχουν κατάληξη "blogspot.gr" βρισκόμαστε στα πρώτα 50 Ελληνικά blogs, ευρισκόμενοι στην 34 θέση με το πλασάρισμά μας να συνεχίζεται πλέον με πιο αργούς ρυθμούς, από ότι μέχρι πριν λίγο καιρό κι αυτό διότι όσο πλησιάζεις στα κορυφαία blogs των κορυφαίων, τόσο δυσκολότερο γίνεται το έργο μας.

Δεν θα σας κουράσουμε με άλλα επιμέρους στατιστικά, παρά μόνο θα ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την εμπιστοσύνη, την υπομονή και την επιλογή σας να μας διαβάζετε καθημερινά, ανελλιπώς, να μας βοηθάτε με τα πάρα πολλά μηνύματα που μας στέλνετε, ώστε να μας ενημερώνετε και να μας ειδοποιείτε για θέματα που δεν έχουμε τη δυνατότητα να αντιληφθούμε ή να παρακολουθήσουμε, βάζοντας κι εσείς το λιθαράκι σας, ώστε  τα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ να γιγαντωθούν και να διαδοθούν στην ευρύτερη Κεντρική Μακεδονία. Ήδη οι νέες μας συνεργασίες φανερώνουν του λόγου το αληθές.

Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό το μαγικό ταξίδι και να αποδώσει τα καλύτερα για όλους μας.

Ευχαριστούμε για όλα :)