Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Εξιχνιάστηκαν απάτες σε βάρος 3 ατόμων στα Γιαννιτσά Πέλλας

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 36χρονου

Με το πρόσχημα βλάβης στις κλειδαριές του αυτοκινήτου του κατάφερε και απέσπασε χρηματικά ποσά από πολίτες της περιοχής για δήθεν επιδιόρθωση του
Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση απατών σε βάρος 3 πολιτών στα Γιαννιτσά.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 36χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.
Συγκεκριμένα, ό πως προέκυψε από την έρευνα , ο προαναφερόμενος κατά το χρονικό διάστημα από Απρίλιο του 2014 έως και τον Νοέμβριο του 2015 σε 3 περιπτώσεις απόσπασε από τρεις πολίτες διάφορα χρηματικά ποσά.
Αναλυτικότερα, ο 36χρονος πλησίαζε τα υποψήφια θύματα του και χρησιμοποιώντας το πρόσχημα πως δεν μπορούσε να μπει στο αυτοκίνητό του, λόγω ξαφνικής βλάβης των κλειδαριών του οχήματος και τα έπειθε να του παραδώσουν χρηματικ ά ποσ ά για να πληρώσει τεχνικό που θα επιδιόρθωνε το δήθεν πρόβλημα. Ο 36χρονος απέσπασε συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ.
Ο ι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του 36χρονου και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.