Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Τιμητική Απονομή στην Κοπή πίτας του Ενήλικου Χορευτικού των Κοκκινοπλιτών Πιερίας

  Οι Δευτέρες στη Πολιτιστική μας Στέγη έχουν χρώμα έντονα παραδοσιακό χορευτικό, λόγω των συναντήσεων των μελών της Ενήλικης χορευτικής ομάδας για τις καθιερωμένες τους
πρόβες, με καθοδηγητή τον ακούραστο Χοροδιδάσκαλό μας κ. Φτεργιώτη Αθανάσιο. Στη χορευτική συνάντηση της 1ης Φεβρουαρίου 2016, σε κλίμα ευχάριστο και ιδιαιτέρως γιορτινό έγινε η κοπή πίτας για τη νέα χορευτική χρονιά 2016, με την χορεύτρια Καλαϊτζή Εύη να κερδίζει το φλουρί, το οποίο φέτος αντιστοιχούσε σε ένα Ανθοημερολόγιο της εκπαιδευτικού-συγγραφέως κ. Ζέττα Φανής.



Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σιαμάτρας Δημήτριος, εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου μετέφερε τις ευχές για δημιουργική νέα χρονιά, ευχαρίστησε τους χορευτές για το ζήλο που κάθε φορά επιδεικνύουν κατά την εκπροσώπηση του Συλλόγου μας σε εκδηλώσεις εντός και εκτός των ορίων του Νομού, ενώ παράλληλα τόνισε την αξιοσημείωτη συμβολή του χοροδιδάσκαλου προς αυτό το σκοπό.



 του, τιμά τις πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην εξύψωση του πολύπλευρου πολιτιστικού του έργου. Μία εξ' αυτών ανήκει στο χορευτή μας κ. Σκαντζή Γεώργιο, ο οποίος υπήρξε εμπνευστής της πρωτοβουλίας διοργάνωσης Φιλικού Ποδοσφαιρικού Αγώνα μεταξύ των μελών του Συλλόγου μας με τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κονταριώτισσας “ΠΙΕΡΕΣ” κατά τον περασμένο Δεκέμβριο, με σκοπό την υποστήριξη του κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος δια της συγκεντρώσεως τροφίμων μακράς διαρκείας. 



Για τον ανωτέρω ξεχωριστό λόγο, το ΔΣ του απένειμε τιμητικό έπαινο καθώς και ένα ενθύμιο αντιπροσωπευτικό αυτής της πρωτοβουλίας. Ευχόμαστε το αξιέπαινο παράδειγμά του να βρει στο μέλλον μιμητές. Είθε η νέα χρονιά να είναι γεμάτη παραδοσιακή μουσική και έντονες χορευτικές στιγμές!

Με εκτίμηση,
για το ΔΣ του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας “Ο ΟΛΥΜΠΟΣ”
η Υπεύθυνη Τύπου & Ενημέρωσης κ. Δραγασιά Μαρία