Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Διανομή Αλληλογραφίας στην Μεγάλη Γέφυρα συνέχεια...

Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος(διαβάστε εδώ) και ύστερα από   διαβεβαίωση του Κου Δήμαρχου, (είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου),δεν έχει αλλάξει τίποτε στην
ρύθμιση της διανομής της αλληλογραφίας στην Μεγάλη Γέφυρα! Ισχύει οριστικά η απόφαση που ανακοινώθηκε στους κατοίκους  εγγράφως!  Κατόπιν αυτού η παρακάτω διαμαρτυρία μου να θεωρηθεί ως  κατά πλεονασμό  υποβληθείσα και δεν ισχύει. Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Μεγάλης Γεφύρας να υλοποιήσουν όσα η ανακοίνωση του δήμου καθορίζει για να λυθεί το πρόβλημά τους που αφορά την διανομή της αλληλογραφίας τους οριστικά. Πρέπει οι αγαπητοί συγχωριανοί μου :
 1.Να τοποθετήσουν γραμματοκιβώτια σε προσιτό και εμφανές σημείο στην είσοδο των αυλών τους ,(όσοι έχουν σκυλιά θα πρέπει να επιλέξουν ασφαλή θέση του γραμματοκιβωτίου).
2. Να τοποθετήσουν πάνω ή δίπλα από το γραμματοκιβώτιό τους μικρή πινακίδα με το όνομα της οδού και τον αριθμό του σπιτιού τους.
3. Να ενημερώσουν αυτούς με τους οποίους αλληλογραφούν, (ΔΕΗ, ΟΤΕ, COSMOTE κλπ),  για την ακριβή  διεύθυνσή τους.(πχ Καλφούντζος  Γεώργιος, Περικλέους 2 , Μεγάλη Γέφυρα Πιερίας ΤΚ 60061).

Ύστερα από τα παραπάνω ευχαριστούμε τον Κο Δήμαρχο για την σταθερότητα και την λογικότητα των αποφάσεών του, (Αρχή άνδρα δείκνυσι ), καθώς επίσης και τα Κολινδρινά Μασλάτια για την συνδρομή τους.

Με την ελπίδα ότι δεν θα χρειασθεί να απασχοληθούμε του λοιπού με το εν λόγω θέμα διατελώ,

Με εκτίμηση

Καλφούντζος Γεώργιος
Μεγάλη Γέφυρα