Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Αποκαλυπτήρια της πινακίδας ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στον Δήμο Δίου - Ολύμπου

«Αποκαλυπτήρια της πινακίδας ‘ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ’»

Η δέσμευση της δημοτικής αρχής, του Δημάρχου Κώστα Δημόπουλου και των κατοίκων της Πιερίας
για την τοποθέτηση πινακίδας ‘ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ’ μετά την “αστεία” ενέργεια του περασμένου Σεπτεμβρίου 2014 του Αντιπροέδρου της Σκοπιανής Βουλής τους, να φωτογραφηθεί με τη σημαία της Βεργίνας στον Όλυμπο, έγινε πραγματικότητα.


Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στη 1:00 μ.μ., ενώπιον του Μητροπολίτη Κίτρος, Κατερίνης, Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, του Δημάρχου Δίου – Ολύμπου Κώστα Δημόπουλου, της Αντιπεριφερειάρχη Σοφίας Μαυρίδου και του Δημάρχου Δήμου Τεμπών Κώστα Κολλάτου, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής  επιγραφή που τοποθετήθηκε επί της εθνικής οδού στο ύψος των Πόρων, την οποία υποδέχθηκε το συγκεντρωμένο πλήθος τραγουδώντας το ‘Μακεδονία ξακουστή’.


Στην τελετή παρέστησαν οι εφημέριοι των Ιερών Ναών Αγίου Δημητρίου (Λιτοχώρου) Αθανάσιος Βασιλείου, Αγίου Νικολάου (Λιτοχώρου) Άγγελος Γιαννίκης, Αγίου Γεωργίου (Σκοτίνης) Ελευθέριος Βαστάζος, Αγίου Ελευθερίου (Ν. Παντελεήμονα) Βασίλειος Καραδημήτρης, Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Πλαταμώνα)  Κωνσταντίνος Κουκάρας, Αγίας Μαρίνας (Πόρων) Βασίλειος Νικολαϊδης., εκπρόσωπος του Βουλευτή Ν. Πιερίας Κώστα Κουκουδήμου, ο πρώην Νομάρχης Γιώργος Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος του αδελφοποιημένου Δήμου Γερμασόγειας Ανδρέας Γαβριηλίδης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας Παύλος Μπατάλας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι,  Πρόεδροι και Σύμβουλοι Δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων