Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ο Γιάννης Σερβετάς παρουσιάζει το βιβλίο του στη Σίνδο

Η Νέα Γενιά Δήμου Δέλτα και οι εκδόσεις ΙΑΝΟΣ διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου «Ένα παιδί, ακόμη μετράει τ’ άστρα», το προσωπικό Ημερολόγιο – Ανεκδοτολόγιο του
Γιάννη Σερβετά για το έτος 2016. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016, στις 7 το απόγευμα.

Όπως αναφέρεται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου του, ο Γιάννης Σερβετάς είναι ένας πρώην Barman, ο οποίος παράτησε την μεγάλη καριέρα που θα έκανε πίσω από την μπάρα και ασχολήθηκε κατ' αρχήν με το ραδιόφωνο. Το πώς πέρασε και στην τηλεόραση είναι κάτι που ούτε και ο ίδιος δεν κατάλαβε. Όμως κακά τα ψέματα, ο πρώτος έρωτας δύσκολα ξεχνιέται γι' αυτό και ξαναγύρισε πίσω από το αγαπημένο του μικρόφωνο. Τα τελευταία χρόνια είναι παρουσιαστής στην εκπομπή «Ράδιο αρβύλα», στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη, αλλά και στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Imagine 89.7 FM. Η πορεία του στα media ξεκινάει φυσικά πολύ παλιότερα, από το 1992, με ραδιοφωνικές εκπομπές στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και στην ΩΜΕΓΑ TV, για να συμμετάσχει στην τηλεοπτική παρέα του «ΑΜΑΝ» πέντε χρόνια αργότερα. Το «ερωτικό» ταξίδι στα ΜΜΕ για τον Σερβετά ακόμα συνεχίζεται.