Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Φθηνή και εύκολη λύση για ρεύμα στο σπίτι

Μετά τη σύσταση του κοινωνικού κινήματος «Μεσόγειος» προς υποστήριξη της διάδοσης της συσκευής του Πέτρου Ζωγράφου που παράγει ρεύμα από νερό, ο εφευρέτης θα προβεί
την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, στις 19.00, στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος», σε μια πολύ χρήσιμη και πρακτική αποκάλυψη, που θα βοηθήσει χιλιάδες πολίτες: θα παρουσιάσει μια συσκευή την οποία ο κάθε πολίτης -με απλές γνώσεις- θα μπορεί να την εγκαταστήσει στο σπίτι του. 



Η συσκευή κατασκευάζεται εύκολα, σε 2-3 ώρες, ενώ λειτουργεί όπως τα φωτοβολταϊκά πάνελ, δηλαδή επιτρέπει ανέξοδα τη φόρτιση μπαταριών που εν συνεχεία θα παρέχουν ενέργεια στην κατοικία.


«Ο κόσμος έχει παρακολουθήσει πολλές εκπομπές και πλέον θα δει κάτι που θα του απαλύνει το πρόβλημα. Η συσκευή είναι απλή, η σύλληψη της ιδέας ήταν πολύπλοκη» αναφέρει ο κ. Ζωγράφος.


Ο εφευρέτης θα παρουσιάσει τη συσκευή για όλους τους πολίτες:


Ο Πέτρος Ζωγράφος θα παρουσιάσει έναν ειδικό μηχανισμό, το βάρος του οποίου θα κυμαίνεται από 1 έως 3 κιλά, ενώ οι διαστάσεις του είναι 12cm x 8cm. 


Η ηλεκτρική ενέργεια που θα παράγει η συσκευή είναι μικρής ισχύος, αλλά ικανή να φορτίζει σε μακροχρόνια βάση τους ηλεκτρικούς συσσωρευτές, κάτι που γινόταν μέχρι σήμερα είτε με ήπιες μορφές ενέργειας είτε μέσω της ΔΕΗ.


«H ενέργεια που δίνεται στη συσκευή είναι ικανή, ώστε να παραχθεί ηλεκτρισμός που θα απορροφάται από το ίδιο το οίκημα, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται καμία άλλη γνωστή μορφή ενέργειας, όπως είναι τα υγρά καύσιμα, ο ήλιος (ηλιακά πάνελ) ή ο αέρας (ανεμογεννήτρια)» λέει ο εφευρέτης στο zougla.gr.


O κ. Ζωγράφος θα ανοίξει τη συσκευή μπροστά στην κάμερα και θα δείξει τα μέρη από τα οποία αποτελείται.


Aπόσπασμα της προηγούμενης εκπομπής με την παρουσίαση της «καρδιάς» του αντιδραστήρα:





Συντονιστείτε την Πέμπτη στο zougla.gr για να παρακολουθήσετε την εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο…

http://www.zougla.gr/