Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης στα πλαίσια της ταξικής αλληλεγγύης επισκέφτηκε τα μπλόκα των αγροτών και τους παρέθεσε γεύμα αλληλεγγύης με τσίπουρο και εδέσματα, που
ετοιμάστηκαν από τους ανθρώπους της Λαϊκής επιτροπής, εκφράζοντας και με αυτόν τον τρόπο τη συμπαράστασή τους στο  δίκαιο αγώνα τους. 
Εκπρόσωπος της Λ.Ε. σε σύντομο χαιρετισμό του, εξέφρασε την αλληλεγγύη της Λ.Ε.  στον  αγώνα των αγροτών ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε.,  που ανοίγουν την πόρτα για να ξεκληριστούν οι αγρότες, αφού η γη θα μαζευτεί σε λίγες μεγάλες καπιταλιστικές επιχειρήσεις. Εξέφρασε την αλληλεγγύη στα  δίκαια αιτήματα των  αγροτών, τα οποία αφορούν το ασφαλιστικό,  το φορολογικό, τη μείωση του κόστους  παραγωγής, κλπ.   
Ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Επιτροπής τόνισε την ανάγκη να  ενισχυθεί η κοινωνική  συμμαχία  ανάμεσα  στους εργάτες, τη φτωχή  και μεσαία αγροτιά, τους  αυτοαπασχολούμενους, τους μικρομεσαίους, ώστε να μη φτάσουν ποτέ στη βουλή   τα νομοσχέδια εκτρώματα  που έχουν στο  συρτάρι τους, κυβέρνηση-Ε.Ε.-κεφάλαιο, τα οποία φτωχοποιούν  το λαό, διεκδικώντας παράλληλα μια κοινωνία χωρίς  ανεργία, φτώχεια ,συσσίτια. 

Γραφείο τύπου  της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης