Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Επιτυχής παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Σερβετά από την Νέα Γενιά Δήμου Δέλτα

 Σε ένα κατάμεστο από κόσμο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου, ο δημοφιλής ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας Γιάννης Σερβετάς παρουσίασε το «Ημερολόγιο – Ανεκδοτολόγιο
2016». Με ένα εκρηκτικό σόου κέρδισε το κοινό –στην πλειοψηφία του νέοι δημότες- το οποίο συμμετείχε με χαμόγελο και θέρμη στην παρουσίαση.


Το μέλος της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα αφηγήθηκε, μεταξύ άλλων, προσωπικές ιστορίες προκειμένου να καταδείξει ότι «στους χαρούμενους ανθρώπους τυχαίνουν χαρούμενα πράγματα» και ότι «η ζωή είναι γεμάτη χαρούμενες στιγμές, αρκεί εμείς να δώσουμε σημασία στις στιγμές αυτές».


Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Γιάννης Σερβετάς έρχεται στη Σίνδο για να παρουσιάσει το βιβλίο του με πρωτοβουλία της Νέας Γενιάς του Δήμου Δέλτα, υπό την αιγίδα του Δήμου Δέλτα.


Την εκδήλωση άνοιξε ο Κώστας Τσουμπάρης, Δημοτικός Σύμβουλος -  Εντεταλμένος Νέας Γενιάς, καλωσορίζοντας τον Γ. Σερβετά πάνω στην σκηνή. «Χαίρομαι πολύ που φιλοξενούμε στη Σίνδο τον Γιάννη Σερβετά. Είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη διείσδυση στα νέα παιδιά, ένας άνθρωπος των media που ωστόσο τον διακρίνει σεμνότητα και ανθρωπιά. Ελπίζω σύντομα να φιλοξενήσουμε και άλλες γνωστές προσωπικότητες, σύγχρονες, που ξέρουν να μιλούν στη νεολαία με θετικό τρόπο» δήλωσε.  


Μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μ. Δημοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Β. Παπαγεωργίου και Δ. Σκουλαριώτης, η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. Ελ. Μπαλογιάννη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κ. Γιουτίκας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γρ. Ουζούνης και Ν. Πάντη, καθώς και Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Σίνδου Δ. Γκαμανής, Διαβατών Κ. Μιχελή και Ν. Μαγνησίας Σ. Καραπαύλου.