Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ: Έγινε η κλήρωση και σύσκεψη της Επιτροπής Κυπέλλου και των ομάδων «Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ», «ΠΥΔΝΑ» Κίτρους

Την Δευτέρα 8-2-2016 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας έγινε η κλήρωση και σύσκεψη της Επιτροπής Κυπέλλου και των ομάδων «Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ», «ΠΥΔΝΑ» Κίτρους που θ’ αγωνισθούν στον Τελικό του Κυπέλλου της Ένωσης την Τετάρτη 17-2-2016 και ώρα 5:00 μ.μ. στο Α’  Δ.Α.Κ. Κατερίνης.
            Από την κλήρωση προέκυψε γηπεδούχος το σωματείο «ΠΥΔΝΑ» Κίτρους, φιλοξενούμενος το σωματείο «Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ» και συμφωνήθηκαν τα παρακάτω:

            1.- Την οικονομική διαχείριση του αγώνα όπως προβλέπεται στην προκήρυξη του Κυπέλλου την έχει η διοργανώτρια Ε.Π.Σ. Πιερίας.
            2.- Γενική είσοδος ορίσθηκε η τιμή των 5 €. Ελεύθερη θα είναι η είσοδος για γυναίκες, παιδιά έως 12 ετών και τις οργανωμένες ακαδημίες ποδοσφαίρου των σωματείων.
            3.- Η Προπώληση των εισιτηρίων του Τελικού θα ξεκινήσει την Πέμπτη 11-2-2016 από τα γραφεία της Ένωσης αλλά και από τις δύο ομάδες.
              4.- Όλα τα έσοδα του τελικού θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
            5.- Στη διάρκεια του ημιχρόνου το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πιερίας αποφάσισε να τιμήσει το σωματείο «ΕΘΝΙΚΟΣ» Κατερίνης (πολυνίκη του θεσμού), καθώς τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες της περιόδου 1995-1996 που κατέκτησαν το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.
            6.- Στη διάρκεια του τελετουργικού της απονομής του Κυπέλλου θα βραβευθεί ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του αγώνα που θα προκύψει μετά από ψηφοφορία των προπονητών των διαγωνιζομένων ομάδων (ψηφίζουν παίκτη της αντίπαλης ομάδας) και των διαπιστευμένων δημοσιογράφων.
            7.- Την Δευτέρα 15-2-2016 και ώρα 12:00 στα γραφεία της Ένωσης θα δοθεί συνέντευξη τύπου του προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου, των δύο προπονητών και των αρχηγών των ομάδων. Μετά το τέλος της συνέντευξης θα δοθούν διαπιστεύσεις στους δημοσιογράφους. Η παρουσία των φίλων δημοσιογράφων είναι απαραίτητη.
            8.- Την Τρίτη 16-2-2016 ο Πρόεδρος Δημήτρης Ελευθεριάδης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης θα παραθέσουν δείπνο στους διαιτητές του αγώνα, τους προπονητές, τους αρχηγούς και τους προέδρους των ομάδων.
            Η Ε.Π.Σ. Πιερίας και τα σωματεία «Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ», «ΠΥΔΝΑ» Κίτρους, καλούν όλο το φίλαθλο κόσμο της Πιερίας στην γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου την Τετάρτη 17-2-2016, ώρα 5:00 μ.μ. στο Α’  Δ.Α.Κ. Κατερίνης

Για την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου
Ο Πρόεδρος
Ηρακλής Δασιόπουλος

Για  το  Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Δημήτριος Ελευθεριάδης                            Κωνσταντίνος Πολυχρόνης