Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Άσκηση και αθλητισμός στο γήπεδο της Μεθώνης δήμου Πύδνας Κολινδρού

Δήμος Πύδνας Κολινδρού
Τοπική Κοινότητα Μεθώνης
Άσκηση και αθλητισμός στο γήπεδο της Μεθώνης
Σας γνωρίζουμε ότι η χρήση του  γηπέδου της Μεθώνης επανήλθε και πάλι στην Τοπική Κοινότητα Μεθώνης και κατά συνέπεια στους κατοίκους της, τους φίλους της άθλησης, τη νεολαία μας αλλά και τους συνανθρώπους μας όλων των ηλικιών. Όπως είναι γνωστό μέχρι το 2015 η χρήση του γηπέδου είχε παραχωρηθεί στον «Αιγινιακό» Αιγινίου ως δεύτερο γήπεδο, λόγω της κατηγορίας στην οποία βρίσκονταν η ομάδα.
Γι’ αυτό, καλούμε τους κατοίκους  της Τοπικής Κοινότητας Μεθώνης να το χρησιμοποιήσουν για τις φυσικές τους δραστηριότητες, την άσκηση και τον αθλητισμό. Η θέση του γηπέδου με τη  θέα που προσφέρει στο Θερμαϊκό κόλπο και τη Θεσσαλονίκη, το καθιστούν ακόμα πιο ελκυστικό για όλες τις ηλικίες και όλα τα ενδιαφέροντα. Ενδιαφέροντα αθλητικά, θεραπευτικά, καλλιτεχνικά, κοινωνικά.
Στη σημερινή εποχή της μεγάλης κρίσης, της ανασφάλειας και της ανεργίας η άσκηση και ο αθλητισμός θεωρούνται περισσότερο από απαραίτητα, γιατί ενώνουν τους ανθρώπους όλου του κόσμου, δίνουν  χαρά σε μικρούς και μεγάλους, διώχνουν την ένταση, τις κακές σκέψεις και απομακρύνουν το στρες. Όσοι αθλούνται ή ασκούνται αισθάνονται ισχυροί, έχοντας πολύ ενέργεια, φυσική δύναμη και αντοχή για κάθε δραστηριότητα.
Στις προτεραιότητες  του τοπικού Συμβουλίου  και της τοπικής κοινότητας μπαίνει πλέον  η ένταξη του γηπέδου μας και των εγκαταστάσεων του  στην υπηρεσία του πολίτη. Σεβόμενοι την καταγωγή μας από την αρχαιότητα και τους αρχαίους  Έλληνες, ας αναβαθμίσουμε όλοι τους εαυτούς μας κοινωνικά, πολιτισμικά και αθλητικά, μέσω των δραστηριοτήτων μας στο χώρο του γηπέδου. 
Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεθώνης
                                      Αντώνιος Μπούμπουρας