Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΜΕ

Κατερίνη, 03/02/2016 
Καταγγελία 
Με αφορμή τις απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου της ΕΛΜΕ κ. Βαρδακώστα στα τοπικά μέσα, ο οποίος αναφέρεται υβριστικά και τελείως απαξιωτικά για τους συναδέλφους της
Φυσικής Αγωγής, το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας καταγγέλει τις δηλώσεις αυτές και ζητά την αποδοκιμασία τους από όλο τον εκπαιδευτικό κόσμο. 

 Τέτοιου είδους δηλώσεις και μάλιστα από τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ δείχνουν τη πρόθεση του να τραυματίσει την αναγκαία σήμερα ενότητα της εκπαιδευτικής κοινότητας , η οποία τα τελευταία χρόνια ζει μια ανείπωτη τραγωδία λόγω των καταστροφικών πολιτικών που επεβλήθησαν από τα μνημονιακά προγράμματα προσαρμογής. Στάσεις και απόψεις που θυμίζουν επιθεωριτισμό της δεκαετίας του ΄60 έχουν παρέλθει οριστικά και τέτοιου είδους τακτικές έχουν περιθωριοποιηθεί πλέον στην κοινωνία. 

Είμαστε βέβαιοι ότι η προσπάθεια του προέδρου της ΕΛΜΕ να προκαλέσει σύγχυση , διχόνοια και απαξίωση σε έναν από τους κλάδους των εκπαιδευτικών έπεσε στο κενό και αντιθέτως ενδυνάμωσε τη συναδελφική μας αλληλεγγύη και την ενότητά μας. 

 Ο Πρόεδρος                                                   Η Γραμματέας 
Λάμπρου Βασίλης                                     Μπαχλιτζανάκη Μαρία