Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ GREEK FARMER, ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ GREEK FARMER ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 11.00 π.μ. ΣΤΟΝ 1ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η εταιρεία  Greek Farmer διοργανώνει ημερίδα για όλους τους αγρότες-παραγωγούς της περιοχής και όχι μόνον, με τα παρακάτω θέματα:                                                                
Ωφέλιμοι μικροοργανισμοί στην γεωργία και η σημασία τους στην αύξηση της γονιμότητας του εδάφους, προστασία του φυτού, αύξηση των αποδόσεων. Αύξηση της γονιμότητας του εδάφους,  Προστασία του φυτού και αύξηση των αποδόσεων.  2.  SUPERSTART –  Νέα τάση λίπανσης και θρέψη καλλιεργειών. 

Ομιλητές της ημερίδας θα είναι: ο Χαράλαμπος Δαλαλάκης Γεωπόνος – Διευθυντής της εταιρείας GREEK FARMER και ο Αστέριος Σιμώνης  Ph.D.Εδαφολογίας-Επίτιμος  Διευθυντής του  ΕΘΙΑΓΕ.  


Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  6 Μαρτίου 2016 και ώρα 11:00 το πρωί, στον 1ο όροφο του Συνεδριακού κέντρου Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ). 

Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο Δημοσιογράφος Αγροτικών Θεμάτων Γιάννης Τσιμπονίδης. 

Αξίζει να σημειωθεί πως είσοδος για τους φίλους αγρότες, γεωπόνους, γεωτεχνικούς,  συνεταιριστές και λοιπό ευρύ κοινό, είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.