Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Μεγάλος Διαγωνισμός: Πάτα play & κέρδισε!

Tα Seven Spots & o Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα και να κερδίσεις μια υποτροφία σπουδών για την ειδικότητα που θέλεις!


Είσαι απόφοιτος Λυκείου, φοιτητής ή απλώς θέλεις να αλλάξεις επαγγελματική σταδιοδρομία;
O διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στα καταστήματα των Seven Spots σε όλη την Ελλάδα, από τις 8 Φεβρουαρίου έως και τις 6 Μαρτίου και θα αναδείξει 70 τυχερούς οι οποίοι θα κερδίσουν υποτροφίες σπουδών για το Mediterranean College, το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΚΔΒΜ1 και το CARIERRA ΚΔΒΜ2.
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι ενοικιάσουν μια ταινία ή ένα game στα καταστήματα Seven Spots σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Οι διαγωνιζόμενοι, με κάθε ενοικίαση θα παραλαμβάνουν το ειδικό κουπόνι συμμετοχής, το οποίο αφού το συμπληρώσουν, θα το ρίχνουν στην ειδική κάλπη που έχει τοποθετηθεί.
Η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαρτίου 2016 και τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στα sites και τα social media των Seven Spots και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.

Οι υποτροφίες που θα κερδίσουν οι νικητές της μεγάλης κλήρωσης είναι:
·         2 ολικές υποτροφίες σπουδών στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ
·         30 ετήσιες υποτροφίες σπουδών στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ
·         8  ετήσιες υποτροφίες σπουδών στο Mediterranean College
·         15 υποτροφίες αξίας 900€ έκαστη για το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΚΔΒΜ1
·         15 υποτροφίες αξίας 1000€ έκαστη για το CARIERRA ΚΔΒΜ2
·         Όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν απευθείας επιδότηση διδάκτρων 25% για σπουδές στο Mediterranean College, το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΚΔΒΜ1 και το CARIERRA ΚΔΒΜ2.


Επισκέψου σήμερα ένα κατάστημα Seven Spots!


Περισσότερες πληροφορίες: